Ellen: H μελωδική έκπληξη στην Emily Blunt
Κόσμος

Ellen: H μελωδική έκπληξη στην Emily Blunt

Ellen: H μελωδική έκπληξη στην Emily Blunt

Η Emily Blunt επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη λίγο πριν τα Χριστούγεννα ως Mary Poppins. Για το λόγο αυτό βρέθηκε καλεσμένη στο The Ellen Show και την Ellen DeGeneres.

Η Emily Blunt είχε δηλώσει παλιότερα πως ντρέπεται να τραγουδά μπροστά σε κόσμο. Ωστόσο, η Mary Poppins είναι από τα πιο γνωστά musical κι η Ellen DeGeneres την προκάλεσε να τραγουδήσει στο studio της εκπομπής. Η ηθοποιός φάνηκε να δυσκολεύεται και ρωτούσε την παρουσιάστρια ποιο τραγούδι να πει. Τότε, η Ellen τη ρώτησε αν θα ένιωθε πιο άνετα με τους Backstreet Boys πίσω της. Η ηθοποιός απάντησε καταφατικά και το πρώην εφηβικό boyband εμφανίστηκε στη σκηνή του The Ellen Show.

Adam Clough, Howie Dorough, Kevin Richardson, Brian Littrell και ο άλλοτε αγαπημένος των κοριτσιών Nick Carter (χωρίς το μαλλί «καπελάκι» των 90s) ξεκίνησαν να τραγουδούν το I Want It That Way. Κάπως έτσι, αναθάρρησε η Emily Blunt και ξεκίνησε να τραγουδά μαζί τους. Στο τέλος την άφησαν «μόνη της» και τα κατάφερε μια χαρά. Άλλωστε, αν δεν ήταν τόσο καλή στο τραγούδι, δεν θα υποδυόταν την Mary Poppins στην ομώνυμη ταινία.

Mary Poppins Returns

Το sequel του κλασικού χριστουγεννιάτικου musical επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στις 20 Δεκεμβρίου. Η Emily Blunt ξαναβρίσκεται σε ταινία με τη Meryl Streep μετά το Devil Wears Prada, ενώ ο Dick Van Dyke που υποδυόταν τον Bert, αλλά και τον Mr. Dawes Senior στην ταινία του 1964 θα επιστρέψει στο ρόλο του Mr. Dawes Junior. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Angela Lansburry και Colin Firth.

H Emily Blunt ως Mary Poppins

H Emily Blunt ως Mary Poppins