Γιώργος Λάνθιμος: Λίγο πριν από τα Oscars φωτογραφίζει την Emma Stone
Κόσμος

Γιώργος Λάνθιμος: Λίγο πριν από τα Oscars φωτογραφίζει την Emma Stone

Γιώργος Λάνθιμος: Λίγο πριν από τα Oscars φωτογραφίζει την Emma Stone

Μία εβδομάδα πριν από την απονομή των φετινών Oscars, η Emma Stone συνεργάζεται ξανά με τον Γιώργο Λάνθιμο, και αυτή τη φορά φωτογραφίζεται από τον ίδιο τον Λάνθιμο για λογαριασμό του περιοδικού W, με 15 σκυλιά.

Ο ίδιος δεν εμφανίζεται φυσικά πουθενά, αφού αναλαμβάνει χρέη φωτογράφου.

Παρατηρώντας μάλιστα τις φωτογραφίες, οι γνώστες των ταινιών του Λάνθιμου θα παρατηρήσουν αρκετές ομοιότητες με το σκηνικό του “Κυνόδοντα”, την πρώτη ταινία που έκανε τον Έλληνα σκηνοθέτη ευρύτερα γνωστό.

https://www.instagram.com/p/Bt0ySGFAH2_/

Η ηθοποιός ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με την άνεση μίας αριστοκρατικής κυρίας, η οποία παίζει με τα σκυλιά της στον κήπο μιας παλιάς πολυτελούς κατοικίας. Η Emma Stone φορά ένα φλοράλ καφτάνι και αυτό που πρωταγωνιστεί είναι το έντονο κραγιόν στα χείλη της.

https://www.instagram.com/p/Bt1S605ADl7/?utm_source=ig_web_copy_link

Μία συνεργασία με οσκαρικό άρωμα

Η Emma Stone συνεργάστηκε με τον Γιώργο Λάνθιμο στην ταινία The Favourite, η οποία είναι υποψήφια για εννέα χρυσά αγαλματίδια σε δέκα κατηγορίες, μεταξύ των οποία κι αυτό για τον Β’ Γυναικείο Ρόλο. Εκεί, η ηθοποιός διεκδικεί το Oscar μαζί με τη Rachel Weisz, τη μία από τις δύο συμπρωταγωνίστριές της στο φιλμ του Έλληνα σκηνοθέτη.

https://www.instagram.com/p/Bt1KXx6gPsA/?utm_source=ig_web_copy_link

Η πρώτη σκέψη της Emma Stone για το The Favourite

Όπως εξομολογήθηκε η Emma Stone στη συνέντευξή της, όταν διάβασε το σενάριο για την ταινία The Favourite, είπε: «Νομίζω ότι αυτό είναι σαν το All About Eve». Άλλωστε στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου υποδύεται την Abigail Hill, την πιστή υπηρέτρια και ευνοούμενη της Βασίλισσας Άννας (Olivia Colman), αλλά τα δεδομένα αλλάζουν με την άφιξη της Sarah Churchill (Emma Stone).

https://www.instagram.com/p/Bt1BEikAodn/?utm_source=ig_web_copy_link

Η περίεργη θεωρία του Γιώργου Λάνθιμου για τα ζώα

Ο Γιώργος Λάνθιμος φωτογράφισε την Emma Stone στο εσωτερικό ενός σπιτιού, με αίσθηση και διακόσμηση του 18ου αιώνα, αλλά και… ψεύτικα σκυλιά. Ο ίδιος δικαιολόγησε την επιλογή του, αναπτύσσοντας την εξής θεωρία: «Ο θεατής θα μπερδέψει τα ψεύτικα με τα αληθινά σκυλιά. Τα ζώα είναι κομμάτι της ζωής μας γι’ αυτό και έχουν εξέχοντα ρόλο στις ταινίες μου».

https://www.instagram.com/p/Bt1axsOA4lc/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο σκηνοθέτης πρόσθεσε: «Βρίσκω, όμως, περίεργη τη σχέση που έχουμε μαζί τους. Υπάρχουν ζώα που είναι εντάξει να τα φάμε και άλλα που ούτε καν το διανοούμαστε. Συναρπαστικές θεωρίες. Επίσης, όλοι αγαπάμε τα σκυλιά. Τι λέει, παρ’ όλα αυτά, για τον χαρακτήρα μίας γυναίκας το ότι έχει κι αγαπά 15 σκυλιά; Τι λέει αυτό για τη ζωή της;».

https://www.instagram.com/p/Bt05UoHgHcO/?utm_source=ig_web_copy_link