Ένα βήμα πριν από την παραίτηση η Ellen DeGeneres – Δεν έπεισε η απολογία της τους εργαζόμενους στο σόου της
Κόσμος

Ένα βήμα πριν από την παραίτηση η Ellen DeGeneres – Δεν έπεισε η απολογία της τους εργαζόμενους στο σόου της

Ένα βήμα πριν από την παραίτηση η Ellen DeGeneres – Δεν έπεισε η απολογία της τους εργαζόμενους στο σόου της

«Είναι ψεύτικη» δηλώνουν

Σε μεγάλη “πληγή” εξελίσσεται το θέμα που προέκυψε από τις κατηγορίες 10 πρώην και ενός νυν εργαζομένου στο The Ellen DeGeneres Show εναντίον της ίδιας της DeGeneres.

Η παρουσιάστρια φέρεται να είναι ένα βήμα πριν από την παραίτηση κατεβάζοντας ρολά στο διάσημο talk show της μετά τις πιέσεις που δέχεται με την κατηγορία ότι καλλιέργησε ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον για τους υπαλλήλους της, σύμφωνα με την Daily Mail.

Πηγές από την εταιρία παραγωγής ανέφεραν στην εφημερίδα ότι η DeGeneres διαμηνύει στα στελέχη της Warner Bros ότι ήταν ως εδώ και θέλει να αποχωρήσει.

“Αισθάνεται ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και ο μόνος τρόπος να σώσει το προσωπικό της brand είναι να κλείσει το σόου. Η αλήθεια είναι ότι γνώριζε τι συνέβαινε. Μπορεί να κατηγορήσει κάθε στέλεχος αλλά στο τέλος είναι η μόνη υπεύθυνη” δηλώνουν οι πηγές της εφημερίδας.

Από την άλλη πλευρά, οι εργαζόμενοι διαμηνύουν με τη σειρά τους ότι αυτοί αυτοί ανέχτηκαν πολλά και ότι είναι ψεύτικη που δεν ακολουθεί αυτά που πρεσβεύει μπροστά στις κάμερες.

“Η συμπεριφορά της παραγωγής της εκπομπής είναι απαίσια αλλά της Ellen δεν πάει πίσω. Στην πραγματικότητα είναι χειρότερη. Είναι εξωφρενικό ότι προσπαθεί να προσποιηθεί ότι σοκαρίστηκε από όλα αυτά. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και η Ellen είναι το κεφάλι” δηλώνει άλλη πηγή.

Τι έγραψε η DeGeneres στο απολογητικό της σημείωμα;

Στο μακροσκελές της απολογητικό σημείωμα προς τους εργαζομένους της εκπομπής της, η DeGeneres έγραψε:

“Από το πρώτο μας meeting είχε πει ότι το σόου πρέπει να είναι ένα μέρος ευτυχίας. Κάτι άλλαξε και απογοητεύτηκα όταν έμαθα ότι δεν είναι πια έτσι. Για για αυτό λυπάμαι. Όποιος με ξέρει γνωρίζει ότι είναι το αντίθετο από ό,τι πιστεύω και ήλπιζα για το σόου μας.

Δεν θα είχα την επιτυχία που έχω χωρίς τη δική σας συμβολή. Ξεκινήσαμε αμέσως έρευνα με την Warner Bros και βήμα βήμα, μαζί, θα διορθώσουμε τα προβλήματα. Κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους και αυτό θα αλλάξει και δεσμεύομαι να μην επαναληφθεί αυτό”, αναφέρει.

“Ως κάποια που δεχόταν συνεχώς κριτική και έχασε τα πάντα εξαιτίας αυτού που είναι, καταλαβαίνω και συμπάσχω με όσους υπέστησαν διακρίσεις…. Χαίρομαι που τα θέματα του σόου μας έπεσαν στην αντίληψή μου και υπόσχομαι να να κάνω ό,τι πρέπει για να μάθω και να ωριμάσω.

Αν δεν ήταν ο κορονοϊός στη μέση θα απολογούμουν κατά πρόσωπο και ανυπομονώ να γυρίσουμε στο στούντιο και να σας δω όλους τότε”, έγραψε μεταξύ άλλων.