Eric Michels: Eνέδρα θανάτου για ηθοποιό του James Bond
Κόσμος

Eric Michels: Eνέδρα θανάτου για ηθοποιό του James Bond

Eric Michels: Eνέδρα θανάτου για ηθοποιό του James Bond

Αυτές τις ημέρες διεξάγεται στην Αγγλία η δίκη για την δολοφονία του 54χρονου ηθοποιού και επιχειρηματία Eric Μichels.

Ο ηθοποιός ο οποίος έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στην ταινία James Bond, Skyfall, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Chessington, του Surrey, τον περασμένο Αύγουστο.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, ο θάνατός του προήλθε από ένεση που του έγινε με το ναρκωτικό του “βιασμού” GHB.

Για την δολοφονία του κατηγορούνται δύο κατά συρροήν ληστές, ο 25χρονος Gerald Matovu και ο 23χρονος εραστής του, Brandon Dunbar.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι 2 ληστές προσέγγιζαν τα θύματά τους μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Grindr.

Στην συνέχεια τους συναντούσαν, τους νάρκωναν, φωτογράφιζαν τις ταυτότητες τους και τους έκλεβαν τις πιστωτικές κάρτες, τα κινητά και τα laptop τους.

Στην περίπτωση του Michels, η δόση του ναρκωτικού που χορηγήθηκε, ήταν θανατηφόρα.

Ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος και χώρισε το 2010 όταν αποκάλυψε ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Από τον γάμο του έχει 3 παιδιά και η μικρή του κόρη ήταν αυτή που ανακάλυψε το πτώμα του.

Η 14χρονη θορυβήθηκε όταν ο πατέρας της δεν απαντούσε στις επίμονες κλήσεις της. Τότε του έστειλε ένα γραπτό μήνυμα στο οποίο έλαβε την εξής απάντηση: “Γειά σου γλυκιά μου, είμαι απασχολημένος. Θα μιλήσουμε αργότερα.” Η κόρη του Michels ανησύχησε ακόμα περισσότερο, αφού ο πατέρας της δεν συνήθιζε να μιλά έτσι.

Αμέσως ζήτησε από την μητέρα της να πάνε στο σπίτι του και εκεί τον βρήκε νεκρό.

Οι δύο κατηγορούμενοι, κατηγορούνται συνολικά για 12 παρόμοιες ληστείες εναντίον ανδρών εκτός από το φόνο του ηθοποιού. Οι ίδιοι αρνούνται τις κατηγορίες και δηλώνουν αθώοι.