«Έσπασε» τη σιωπή του ο Πρίγκιπας William: «Μόνο ρατσιστική οικογένεια δεν είμαστε»
Κόσμος

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Πρίγκιπας William: «Μόνο ρατσιστική οικογένεια δεν είμαστε»

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Πρίγκιπας William: «Μόνο ρατσιστική οικογένεια δεν είμαστε»

Πρώτη δημόσια έξοδος του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge μετά τη συνέντευξη του αδελφού του

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έκαναν μετά την περιβόητη συνέντευξη της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry, ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton.

Kαι ο William δεν μπόρεσε να μην απαντήσει στους δημοσιογράφους και μάλιστα με ελαφρώς  ενοχλημένο ύφος για την κατηγορία που τους απέδωσε η Meghan για ρατσισμό.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge βρέθηκαν σε σχολείο στο ανατολικό Λονδίνο όταν ο ρεπόρτερ του Sky News τον ρώτησε αν η βασιλική οικογένεια είναι ρατσιστική, για να πάρει την εξής απάντηση: «Μόνο ρατσιστική οικογένεια δεν είμαστε».

Σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει με τον αδελφό του μετά τη συνέντευξη είπε. «Όχι, δεν του έχω μιλήσει ακόμα. Αλλά θα το κάνω».

Την ίδια στιγμή, σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ, η Daily Mail αναφέρει ότι η Βασίλισσα σκοπεύει να τείνει «κλάδον ελαίας» στον εγγονό της και τη σύζυγό του και να αναλάβει προσωπικά το θέμα μετά την εκρηκτική συνέντευξή τους.

Μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση που διαμοιράστηκε στο προσωπικό της με την οποία δεν επιτρέπεται να συζητάται δημόσια το όλο θέμα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Ελισάβετ σκοπεύει να έχει πολύ σύντομα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Harry και τη Meghan και όπως κάνει εδώ και δεκαετίες προτίθεται να λειτουργήσει κατευναστικά παρά τις οργισμένες αντιδράσεις που φέρεται να είχαν ο William αλλά και ο πατέρας του, Κάρολος.