Eva Longoria: Σε εξώφυλλο με τον ενός έτους γιο της
Κόσμος

Eva Longoria: Σε εξώφυλλο με τον ενός έτους γιο της

Eva Longoria: Σε εξώφυλλο με τον ενός έτους γιο της

Η Eva Longoria είναι επιτυχημένη ηθοποιός, παραγωγός, σκηνοθέτης και επιχειρηματίας.

Ο πιο σημαντικός ρόλος όμως για την ίδια είναι αυτός της μητέρας.

Η 44χρονη ηθοποιός φιλοξενείται στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού Parents, με τον ενός έτους γιο της, Santiago.

https://www.instagram.com/p/BzNzod4hxvJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο μηνιαίο περιοδικό, μίλησε για το πώς αισθάνεται ως εργαζόμενη μητέρα καθώς και για το πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις αγόρια που θα γίνουν καλοί άντρες.

Ανέφερε συγκεκριμένα: “Στόχος μου είναι να είμαι καλή μαμά για τον Santi. Όμως δεν είμαι ισχυρογνώμων και δεν λέω ‘αυτό το πρόγραμμα ακολουθώ εγώ και όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να το ακολουθούν επίσης.”

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει καταγωγή από το Μεξικό και ο σύζυγός της Jose Baston είναι Μεξικανός. Όταν ανακοίνωσε τη γέννηση του γιου της μέσω Instagram, προσπάθησε να ευαισθητοποιήσει τους θαυμαστές της για την μεταναστευτική πολιτική των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την πολιτική Τραμπ τα παιδιά των μεταναστών χωρίς νόμιμα έγγραφα, διαχωρίζονται από τους γονείς τους στα σύνορα με το Μεξικό.

Η Longoria στην ανάρτησή της είχε υπογραμμίσει: “Με αφορμή τη γέννηση του γιου μου, ήθελα να στρέψω το ενδιαφέρον στις οικογένειες που έχουν χωριστεί στα σύνορα.

Έχοντας τον γιο μου δίπλα μου, δεν μπορώ να φανταστώ να τον παίρνουν απ’ τα χέρια μου. Οι οικογένειες πρέπει να είναι μαζί, γι’ αυτό πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τις ξαναενώσουμε. Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ να χάσω το παιδί μου λόγω του συστήματος και να μην το ξαναδώ ποτέ. Δεν μπορώ να ούτε να ολοκληρώσω αυτό που γράφω χωρίς να κλάψω.”

Όμως η ηθοποιός δεν μιλά μόνο για το συγκεκριμένο ζήτημα. Τον Μάρτιο ταξίδεψε στην Tιχουάνα του Μεξικό για να επισκεφτεί καταυλισμούς μεταναστών.

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό Parents αναφέρθηκε σε αυτό της το ταξίδι, λέγοντας: “Ο Santi ήταν μαζί μου όταν πήγα. Δεν τον πήρα στους καταυλισμούς αλλά ήταν συνέχεια μαζί μου.

Αισθάνομαι ότι υπάρχει μεγαλύτερη πίεση να μεγαλώσεις έναν καλό άνδρα σήμερα σε αυτόν τον κόσμο. Και να βεβαιωθείς ότι κατανοεί την ισότητα και τον φεμινισμό.

Όμως αυτό δεν μαθαίνεται με λόγια. Μαθαίνεται με πράξεις στην καθημερινή του ζωή.”