Eva Mendes: Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στο γάμο της με τον Ryan Gosling;
Κόσμος

Eva Mendes: Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στο γάμο της με τον Ryan Gosling;

Eva Mendes: Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στο γάμο της με τον Ryan Gosling;

Κρίση φαίνεται ότι υπάρχει ανάμεσα στην Eva Mendes και τον Ryan Gosling, όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό του το αμερικανικό περιοδικό Star.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται, το διάσημο ζευγάρι, ύστερα από μήνες τσακωμών αποφάσισε να χωρίσει κι αυτό διότι η Eva Mendes ζηλεύει τη σχέση του Ryan Gosling, με τη συμπρωταγωνίστρια του Claire Foy.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Star

Το πρωτοσέλιδο του Star

Ο χωρισμός της Foy έφερε καυγάδες στο ζευγάρι

Η Claire Foy χώρισε με τον σύζυγό της και παραγωγό Campell Moore, πέρυσι, κάτι που παραξένεψε την ηθοποιό και μητέρα δύο κοριτσιών.

«Η Mendes είναι κτητική και ζηλιάρα απέναντι σε κάθε γυναίκα που δουλεύει με τον Ryan και στο μυαλό της το timing χωρισμού της Claire ήταν πολύ πολύ παράξενο. Mια φορά που ο Gosling τόλμησε να πει πόσο ταλαντούχα είναι η Foy, η Eva έγινε έξαλλη και απαίτησε να μάθει τι συμβαίνει», αναφέρει η πηγή.

Η διάψευση

Το πρωτοσέλιδο του περιοδικού δεν έχει επιβεβαιωθεί ενώ άλλα site και πηγές, όπως το Gossip Cop, διαψεύδουν πλήρως το δημοσίευμα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «εντελώς αναληθές». Μάλιστα αναφέρεται ότι το ζευγάρι εντοπίστηκε στο Λος Άντζελες την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να αγοράζει λουλούδια.

Ο Gosling και η Mendes κρατούν εξαιρετικά χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά τα παιδιά και τη σχέση τους και όπως είναι φυσικό τα δημοσιεύματα πολλές φορές… “οργιάζουν”.