Frankie Grande: Αποκαλύψεις για την ερωτική του ζωή
Κόσμος

Frankie Grande: Αποκαλύψεις για την ερωτική του ζωή

Frankie Grande: Αποκαλύψεις για την ερωτική του ζωή

Ο αδελφός της Ariana Grande, ο Frankie Grande, αποκάλυψε ότι έχει σχέση με γκέι παντρεμένο ζευγάρι. Ο 35χρονος χορευτής και performer έκανε τις αποκαλύψεις στο περιοδικό Us Weekly, όπου δήλωσε ότι έχει σχέση με το ζεύγος Mike Pophis και Daniel Sinasohn εδώ και τρεις μήνες. «Αυτά είναι τα αγόρια μου. Βγαίνουμε εδώ και περίπου τρεις μήνες αλλά τον κόσμο των γκέι μοιάζει σαν να είναι πέντε χρόνια», δήλωσε. Ο Frankie μάλιστα έχει γεμίσει τα social media του με κοινές φωτογραφίες με το εν λόγω ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/BpffuKdl0oi/?utm_source=ig_web_copy_link

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, οι τρεις τους έκαναν μια… Grande εμφάνιση στο πάρτι της Heidi Klum, με τον Frankie να είναι ντυμένος ασημί ευχούλης (από την ταινία κινουμένων σχεδίων “Trolls”).

https://www.instagram.com/p/BppzIrrFnGZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Αλλά υπήρξαν και πιο ρομαντικά προεόρτια του μασκέ πάρτι:

https://www.instagram.com/p/BpUx4GkFDNC/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Frankie έχει δηλώσει ότι ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο αποκάλυψε ότι είναι γκέι ήταν η αδελφή του. Σε ηλικία μόλις 11 ετών της είπε όλη την αλήθεια και όπως έχει πει, έχει την αμέριστη στήριξη της διάσημης αδελφής του.  Μάλιστα, έχει πει ότι το τραγούδι της Ariana, “No Tears Left To Cry” είναι ένας ύμνος για τους γκέι και ότι η αδελφή του στηρίζει με κάθε τρόπο την LGBTQ κοινότητα και μέσα από τα τραγούδια της.

https://www.instagram.com/p/BpQrEIOFGtH/?utm_source=ig_web_copy_link