George Clooney: Γιατί φοβάται για τη ζωή των μελών της οικογένειάς του;
Κόσμος

George Clooney: Γιατί φοβάται για τη ζωή των μελών της οικογένειάς του;

George Clooney: Γιατί φοβάται για τη ζωή των μελών της οικογένειάς του;

Ο George Clooney ζει στιγμές φόβου για τα μέλη της οικογένειάς του από τότε που η σύζυγός του, Amal, ανέλαβε μια υπόθεση που σχετίζεται με το Ισλαμικό Κράτος.

Συγκεκριμένα, η Amal Clooney έχει αναλάβει την υπόθεση της 24χρονης Nadia Murad, η οποία υποστηρίζει ότι αιχμαλωτίστηκε από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους πριν από πέντε χρόνια και ήταν θύμα εμπορίας λευκής σαρκός.

Ο George Clooney δήλωσε πρόσφατα σε ένα podcast: «Η σύζυγός μου διαχειρίζεται την πρώτη υπόθεση κατά του ISIS στο δικαστήριο. Έχουμε πολλά θέματα. Πραγματικά ζητήματα ασφαλείας που πρέπει να αντιμετωπίσουμε σε καθημερινή βάση. Δεν θέλουμε τα παιδιά μας να είναι στόχοι, γι ‘αυτό πρέπει να δώσουμε προσοχή σε αυτό. Ζούμε, όμως, τις ζωές μας και δεν κρυβόμαστε».

Από την πλευρά της, η Amal Clooney δήλωσε στο Today Show: «Αυτό είναι κάτι που συζήτησα με τον σύζυγό μου προτού να αναλάβω κάτι τέτοιο. Γνωρίζουμε κάποιους από τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται. Ο George συναντήθηκε επίσης με τη Nadia και συγκινήθηκε για τους ίδιους λόγους. Κατάλαβε, νομίζω, ότι αυτή είναι η δουλειά μου. Νομίζω ότι ένας από τους τρόπους δράσης είναι να αποκαλύψουμε τη βαρβαρότητα και τη διαφθορά τους και εν μέρει μπορούμε να το κάνουμε μέσω δικών».