Gigi Hadid: Για ψώνια στη Νέα Υόρκη με την 5 μηνών κόρη της
Κόσμος

Gigi Hadid: Για ψώνια στη Νέα Υόρκη με την 5 μηνών κόρη της

Gigi Hadid: Για ψώνια στη Νέα Υόρκη με την 5 μηνών κόρη της

Το supermodel φαίνεται ότι έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης

Την καθημερινότητά της μαζί με την κόρη της απολαμβάνει η Gigi Hadid, η οποία πριν από 5 μήνες έφερε στη ζωή τη Dorothea, καρπό του έρωτά της με τον Zayn Malik.

Το μοντέλο, ενώ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε προτιμήσει να αποσυρθεί στο ράντσο της μητέρας της, έτσι ώστε να προφυλαχθεί από τον κορωνοϊό, πλέον έχει επιστρέψει στο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου ζει με τον σύντροφό της και το παιδί τους.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει συλλάβει να πραγματοποιεί τα ψώνια της μαζί με τη μικρή της, πάντα τηρώντας τα μέτρα προστασίας και επιλέγοντας φαρδιά και μακριά ρούχα που δεν επέτρεπαν να αναδειχθεί η σιλουέτα της μετά τη γέννα.

Αυτή τη φορά ωστόσο, η Gigi, πέραν από ένα oversized μαύρο μπουφάν, φόρεσε ένα μαύρο κολάν, το οποίο ανέδειξε τα λεπτά υπέροχα πόδια της και την φλατ κοιλιά της, αποδεικνύοντας ότι έχει καταφέρει να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης.

Κατά τα άλλα, τα μαλλιά της έπεφταν μακριά στο στήθος της με δύο γαλλικές πλεξούδες, ενώ τα γυαλιά ηλίου και η μάσκα δεν επέτρεπαν να φανεί το πρόσωπό της. Το σύνολο ολοκληρωνόταν με ένα ζευγάρι έντονα πράσινα αθλητικά παπούτσια και μαύρα γάντια.

photo credits: backgrid