Gwyneth Paltrow: Αποκάλυψε ότι μπήκε στην εμμηνόπαυση!
Κόσμος

Gwyneth Paltrow: Αποκάλυψε ότι μπήκε στην εμμηνόπαυση!

Gwyneth Paltrow: Αποκάλυψε ότι μπήκε στην εμμηνόπαυση!

Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε ότι έχει μπει στα πρώτα στάδια της εμμηνόπαυσης στα 46 της χρόνια. Η ηθοποιός, σε ένα ιδιαίτερο βίντεο περιέγραψε στην κάμερα τα συμπτώματα που βιώνει, όπως για παράδειγμα τις τόσο απότομες αλλαγές διάθεσης που την κάνουν “ξαφνικά έξαλλη χωρίς λόγο”. Η βραβευμένη με Όσκαρ Αμερικανίδα, δήλωσε ότι όλα άρχισαν όταν διαπίστωσε μεγάλες αλλαγές στο σώμα και το μυαλό της στη φάση της προεμμηνόπαυσης. Μάλιστα εκμυστηρεύτηκε ότι βιώνει εφιδρώσεις και ορμονικές αλλαγές εξαιτίας της εμμηνόπαυσης.

Το βίντεο γυρίστηκε για λογαριασμό του site που διατηρεί προκειμένου να προωθήσει μια σειρά από συμπληρώματα διατροφής για γυναίκες στην εμμηνόπαυση.

https://www.facebook.com/goop/videos/728165190883577/

Μητέρα δύο παιδιών από το γάμο της με τον τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin, η Paltrow παντρεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου υπό άκρα μυστικότητα τον τηλεοπτικό παραγωγό Brad Falchuk. Ελάχιστες μέρες μετά την κυκλοφορία του βίντεο, η Paltrow μοιράστηκε επιτέλους στο Goop τις φωτογραφίες του γάμου της.

Σε αυτές υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες για την τελετή: από το χώρο, μέχρι τις αστείες στιγμές και το φαγητό (με απίθανες ποσότητες λαχανικών στο μενού!). Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να μπαίνει στο χώρο της δεξίωσης μετά την τελετή, φορώντας ένα δαντελένιο νυφικό Valentino.

https://www.instagram.com/p/BprmEcpl-V4/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BproCvIhDXX/?utm_source=ig_web_copy_link