Harry και Meghan: Μετακόμισαν στο δικό τους σπίτι (που αγόρασαν)
Κόσμος

Harry και Meghan: Μετακόμισαν στο δικό τους σπίτι (που αγόρασαν)

Harry και Meghan: Μετακόμισαν στο δικό τους σπίτι (που αγόρασαν)

Εδώ και έξι εβδομάδες ζουν αλλού

Το δικό τους σπίτι στη Σάντα Μπάρμπαρα απέκτησαν ο Harry και η Meghan σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της σελίδας Page Six.

To ζευγάρι αγόρασε υπό άκρα μυστικότητα μία έπαυλη στο μέρος που επέλεξαν ότι θέλουν να βρίσκεται η μόνιμη κατοικία τους για να μεγαλώσει ο γιος τους.

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Δούκας και η Δούκισσα ήδη ζουν εκεί εδώ και 6 εβδομάδες.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην ίδια περιοχή έχουν σπίτι και η Oprah Winfrey και η Ellen DeGeneres που έχουν στηρίξει ιδιαίτερα πολύ το ζεύγος.

Όπως ανέφερουν οι πηγές της ιστοσελίδας “είναι το πρώτο σπίτι που αποκτούν και οι δύο. Είναι πολύ ξεχωριστή στιγμή τους ως ζευγάρι και ως οικογένεια. Θέλουν να ριζώσουν σε αυτό και την ήσυχη κοινότητα που τους εξασφαλίζει ιδιωτικότητα. Εδώ θέλουν να μεγαλώσει ο Άρτσι και ελπίζουν ότι θα έχουν όσο τον δυνατόν πιο κανονική ζωή”.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι το Λος Άντζελες δεν ήταν ποτέ ο τελικός τους προορισμός όμως πήγαν πρώτα εκεί ώστε αρχικά να είναι κοντά στη μητέρα της Meghan.

Λεπτομέρειες για την αξία της αγοράς δεν έγιναν γνωστά όμως η Σάντα Μπάρμπαρα θεωρείται από τις πιο ακριβές περιοχές των ΗΠΑ, με τις τιμές πολλών σπιτιών να ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια δολάρια.