Harry Maguire: Θα είναι στο επόμενο παιχνίδι της Εθνικής Αγγλίας παρά τα όσα έγιναν
Κόσμος

Harry Maguire: Θα είναι στο επόμενο παιχνίδι της Εθνικής Αγγλίας παρά τα όσα έγιναν

Harry Maguire: Θα είναι στο επόμενο παιχνίδι της Εθνικής Αγγλίας παρά τα όσα έγιναν

Ο προπονητής του δεν τον άφησε εκτός

Στα “μαλακά” φαίνεται ότι θα πέσει ο Harry Maguire, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του στην Εθνική Αγγλίας.

Έτσι, παρά τις κατηγορίες για επίθεση και δωροδοκία που αντιμετωπίζει μετά τα όσα έγιναν στη Μύκονο, τελικά συμπεριλήφθηκε στην εθνική ομάδα για να αντιμετωπίσει την Ισλανδία και τη Δανία τον επόμενο μήνα.

Όπως ανέφερε η Sportsmail την Τρίτη το πρωί, ο προπονητής Gareth Southgate, παρά τη δικαστική υπόθεση του αρχηγού της Manchester United στην Ελλάδα, αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τους αγώνες του Nations League της Αγγλίας τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Άγγλος προπονητής, έλαβε την απόφαση με βάση τις πληροφορίες που είχε από τον παίκτη αλλά και την πολύ καλή σχέση που έχει μαζί του. Τόνισε, όμως, ότι αν έρθουν στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες που αλλάζουν τα δεδομένα, τότε μπορεί να μείνει εκτός αποστολής.

Όλη η οικογένεια Maguire βρίσκεται πλέον στην Αγγλία, στο σπίτι τους στο Σέφιλντ την ίδια στιγμή που στη Σύρο εκδικάζεται η υπόθεση.

Στη δίκη μάλιστα παρίσταται και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, καθώς κατηγορούμενος είναι και ο αδερφός του Maguire.

Στη διάρκεια της δίκης πρώτος κατέθεσε ο αστυνομικός που επενέβη στο περιστατικό λέγοντας ότι ο παίκτης υποσχέθηκε χρήματα για να αφήσει τον ίδιο και την παρέα του να φύγουν και ότι δήλωνε πως είναι ο αρχηγός της Manchester και είναι πολύ πλούσιος.

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο Sky Sports υποστηρίζει ότι ο αστυνομικός τον κλώτσησε στο πόδι λέγοντάς του: «Τώρα τελείωσε η καριέρα σου».