Heather Locklear: Υπό ψυχιατρική παρακολούθηση η ηθοποιός
Κόσμος

Heather Locklear: Υπό ψυχιατρική παρακολούθηση η ηθοποιός

Heather Locklear: Υπό ψυχιατρική παρακολούθηση η ηθοποιός

Φαίνεται πως τα προβλήματα υγείας και δη ψυχικής, δεν έχουν τέλος για τη διάσημη ηθοποιό Heather Locklear. Όπως αποκάλυψαν πηγές της οικογένειάς της στην Daily Mail, η ηθοποιός τέθηκε παρά τη θέλησή της υπό ψυχιατρική παρακολούθηση σε άγνωστο ίδρυμα. Σύμφωνα με τη φύση του περιστατικού, το ίδρυμα μπορεί να την κρατήσει νόμιμα έγκλειστη τουλάχιστον 72 ώρες πριν αφεθεί ελεύθερη, ώστε να αξιολογηθεί η κατάστασή της.

Τα συγγενικά πρόσωπα της Locklear φέρονται να πήραν την απόφαση αυτή, καθώς την περασμένη Κυριακή η ηθοποιός είχε ακόμη ένα βίαιο ξέσπασμα κατά του συντρόφου της, όπου κατά πληροφορίες τον πέταξε έξω από το σπίτι.

Τα προβλήματα με το νόμο και ο αλκοολισμός

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 57χρονη σταρ της «Δυναστείας» και του Melrose Place βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση. Λίγους μήνες νωρίτερα, το καλοκαίρι, συνελήφθη για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας υπό την επήρεια αλκοόλ, όταν αφού κατανάλωσε ένα μπουκάλι τεκίλα έριξε το πολυτελές αυτοκίνητό της σε πυλώνα του σπιτιού της στην Καλιφόρνια.

Η χαρακτηριστική φωτογραφία της αστυνομίας από τη σύλληψη της Heather Locklear τον Ιούνιο του 2016 όταν επιτέθηκε σε αστυνομικούς και έναν τραυματιοφορέα - Credit Image: © Ventura County Sheriff's Office via ZUMA Wire

Η χαρακτηριστική φωτογραφία της αστυνομίας από τη σύλληψη της Heather Locklear τον Ιούνιο  όταν επιτέθηκε σε αστυνομικούς και έναν τραυματιοφορέα – Credit Image: © Ventura County Sheriff’s Office via ZUMA Wire

Αμέσως μετά, επιτέθηκε στους αστυνομικούς και στον τραυματιοφορέα που κλήθηκαν στο σπίτι της για να την ηρεμήσουν, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για ξυλοδαρμό.

Αφέθηκε ελεύθερη την επόμενη μέρα αλλά διακομίστηκε στο νοσοκομείο έξι ώρες αργότερα από υπερβολική δόση. Τέθηκε και πάλι υπό ψυχιατρική παρακολούθηση για 14 μέρες και πενθήμερη αποτοξίνωση καθώς και ψυχιατρική εκτίμηση της κατάστασής της. Δεν ολοκλήρωσε καν το πρόγραμμα, αφού έφυγε μόλις δύο μέρες αργότερα.

Μία εβδομάδα πριν τον ξυλοδαρμό των αστυνομικών, η Locklear επιχείρησε να πνίξει την 85χρονη μητέρα της, Diane, και απειλούσε να αυτοκτονήσει, γεγονός που την οδήγησε και πάλι στο νοσοκομείο με χειροπέδες.

Αντικείμενο βίαιων ξεσπασμάτων της Locklear είχε γίνει ξανά ο σύντροφός της, Chris Heisser, ο οποίος το Φεβρουάριο του 2018 δέχτηκε επίθεση από τη μεθυσμένη ηθοποιό που τον δάγκωσε στη μύτη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Μάλιστα το περιστατικό εξελίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια της 20χρονης κόρης της, Ava.  Το Μάιο, η ηθοποιός άρχισε να παρακολουθεί συνεδρίες των Ανώνυμων Αλκοολικών ως αποτέλεσμα του προβλήματος που έχει με το αλκοόλ.

https://www.instagram.com/p/BYnC36KF-zF/?utm_source=ig_web_copy_link

Τα προβλήματα της Locklear με το νόμο και το αλκοόλ φαίνεται να ξεκίνησαν ένα χρόνο μετά το διαζύγιό της από τον Richie Sambora, τον κιθαρίστα των Bon Jovi και πατέρα του παιδιού της, το 2008. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 1994. Ο Sambora παρά το διαζύγιό τους, στέκεται δίπλα τόσο στην πρώην σύζυγό του, όσο κυρίως στην κόρη του.