Η Cara Delevingne αντεπιτίθεται στον Justin Bieber!
Κόσμος

Η Cara Delevingne αντεπιτίθεται στον Justin Bieber!

Η Cara Delevingne αντεπιτίθεται στον Justin Bieber!

"Θα μπορούσε να είχε φάει απλά τα αμελέτητα...", είπε για τον ποπ τραγουδιστή

Πολλοί γέλασαν με τον Justin Bieber και τις απαντήσεις του στο παιχνίδι Spill Your Guts του The Late Late Show με τον James Corden, αλλά σίγουρα όχι η Cara Delevingne.

Ο ποπ σταρ κατά τη διάρκεια του επεισοδίου κλήθηκε να κατατάξει τις κολλητές φίλες της συζύγου του Hailey Baldwin, όσον αφορά τη συμπάθεια που τρέφει ο ίδιος για εκείνες ή να φάει ένα πιάτο με αμελέτητα.

Με λύπη της, η Cara Delevingne, διαπίστωσε πως στην απάντησή του, την άφησε τρίτη πίσω από την Kendal Jenner και Gigi Hadid…

Ωστόσο, το supermodel δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και έσπευσε να ειρωνευτεί τον Bieber με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ανέβασε το απόσπασμα και δυο throwback φωτογραφίες τους, γράφοντας δηκτικά στη λεζάντα:

“Τώρα vs Τότε. Αν δεν έχεις κάτι εναντίον μου, τότε γιατί δεν με ξεμπλοκάρεις; Σε αγαπώ Hailey, αλλά θα έπρεπε απλά να φάει τα αμελέτητα…”.

Προφανώς ενοχλημένη, αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής την έχει μπλοκάρει στα social media και πως θα ήταν πολύ καλύτερο για όλους εάν δεν είχε αποδεχτεί την πρόκληση του James Coden και έτρωγε απλά το πιάτο της δοκιμασίας…

https://www.instagram.com/p/B81gDiKF_kK/?utm_source=ig_web_copy_link

Παρ΄όλα αυτά η αντίδραση του μοντέλου δεν βρήκε ανταπόκριση σε πολύ κόσμο που την ακολουθεί, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που της απάντησαν στα σχόλια πως υπερβάλλει και φέρεται παιδιάστικα.