Η εξομολόγηση του πρίγκιπα Harry: “Από όταν έγινα πατέρας, αισθάνομαι ότι η πίεση είναι ακόμα μεγαλύτερη…”
Κόσμος

Η εξομολόγηση του πρίγκιπα Harry: “Από όταν έγινα πατέρας, αισθάνομαι ότι η πίεση είναι ακόμα μεγαλύτερη…”

Η εξομολόγηση του πρίγκιπα Harry: “Από όταν έγινα πατέρας, αισθάνομαι ότι η πίεση είναι ακόμα μεγαλύτερη…”

Ναυάγησαν τα σχέδια των πρώην royals

Η πανδημία δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστα τα πρώην μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, Πρίγκιπα Χάρι και Meghan Markle. Λίγο μετά το Megxit και έχοντας την όρεξη να χτίσουν μια νέα ζωή στο Λος Άντζελες, ο κορονοϊός φαίνεται πως αναστέλλει τα σχέδιά τους και τους προκαλεί ανησυχία για το μέλλον του γιου τους Archie.

Σε ανοιχτή επιστολή που έγραψε για μία από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που έχει υπό την προστασία του, ονόματι African Parks, έγραψε: “Από όταν έγινα πατέρας, αισθάνομαι ότι η πίεση είναι ακόμα μεγαλύτερη προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας το μέλλον που τους αξίζει, ένα μέλλον που δεν τους το έχει στερήσει κανείς, ένα μέλλον γεμάτο δυνατότητες και ευκαιρίες.

Θέλω όλοι μας να μπορούμε να πούμε στα παιδιά μας πως ναι, όντως είδαμε όλα αυτά να έρχονται και με την αποφασιστικότητα και βοήθεια από μία εξαιρετική ομάδα ανθρώπων που έχουν δεσμευτεί με την ευθύνη, κάναμε ό,τι χρειαζόταν για την αποκατάσταση των απαραίτητων οικοσυστημάτων.

Ζούμε στην παρούσα φάση μια κρίση εξαφάνισης και τώρα μια παγκόσμια πανδημία που μας τάραξε ως τα θεμέλια και έφερε τον κόσμο σε αδιέξοδο. Στην κρίση εξαφάνισης η επιστήμη είναι ξεκάθαρη ίσως έχουμε μια δεκαετία να επανορθώσουμε φυσικά προτού “κλειδώσουμε” τη μοίρα μας. Σε αυτήν την πανδημία, ενώ πολλά είναι ακόμη άγνωστα, ορισμένα στοιχεία δείχνουν ότι η προέλευση του ιού μπορεί να συνδέεται με την εκμετάλλευση της φύσης. Η σοβαρότητα αυτών των προκλήσεων έρχεται στο φως, αλλά δεν πρέπει να παραλύσουμε από αυτές».

Μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ του βασιλικού συντάκτη της Daily Mirror Russell Myers αναφέρει ότι τα πλάνα του ζευγαριού δείχνουν να έχουν ναυαγήσει: “Είχαν μεγάλα σχέδια όταν εγκαταστάθηκαν στο Λος Άντζελες: να δημιουργήσουν το δικό τους ίδρυμα και τώρα προφανώς αυτά τα σχέδια έχουν κουρελιαστεί. Είχαν σχέδια να ξεκινήσουν δραστηριότητα στον εξαιρετικά προσοδοφόρο κόσμο των δημόσιων ομιλιών, όπου θα μπορούσαν ενδεχομένως να κερδίσουν εκατομμύρια και εκατομμύρια λίρες σε μία μόνο εμφάνιση”.