Η Katy Perry εξομολογείται: “Θα είχα βυθιστεί στη θλίψη μου και μάλλον απλώς θα πηδούσα αν…”
Κόσμος

Η Katy Perry εξομολογείται: “Θα είχα βυθιστεί στη θλίψη μου και μάλλον απλώς θα πηδούσα αν…”

Η Katy Perry εξομολογείται: “Θα είχα βυθιστεί στη θλίψη μου και μάλλον απλώς θα πηδούσα αν…”

Σοκάρει η ομολογία της ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις μετά τον χωρισμό της με τον Orlando Bloom

Διάθεση για προσωπικές εξομολογήσεις είχε για άλλη μια φορά η εγκυμονούσα Katy Perry που πολύ σύντομα θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον 43χρονο Orlando Bloom.

H τραγουδίστρια μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM CBC για τη σκοτεινή περίοδο που βίωσε το 2017 όταν χώρισε με τον Bloom και ο δίσκος της Witness δεν έκανε την αναμενόμενη επιτυχία.

“Η καριέρα μου ήταν σε τέτοια τροχιά που πήγαινα όλο και πιο πάνω και τότε κάτι άλλαξε, όχι τόσο μεγάλο για κάποιον που το βλέπει απ’ έξω. Αλλά για μένα ήταν σαν σεισμός. Είχα δώσει τόσα πολλά και κόπηκα στα δύο. Είχα χωρίσει με τον φίλο μου που τώρα είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Και είχα ενθουσιαστεί με την προοπτική ότι ο επόμενος δίσκος μου θα απογειωθεί. Αλλά αυτή η επιβεβαίωση δεν ήρθε και απλώς κατέρρευσα. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να καταρρεύσω για να μπορέσω να ολοκληρωθώ με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Και να ζήσω τη ζωή μου και σε άλλες διαστάσεις εκτός από το να είμαι μια διψασμένη pop star όλη την ώρα. Η ευγνωμοσύνη μάλλον μου έσωσε τη ζωή, επειδή αν δεν την έβρισκα θα είχα βυθιστεί στη θλίψη μου και μάλλον απλώς θα πηδούσα”, ομολόγησε.

“Αλλά βρήκα τρόπους να είμαι ευγνώμων. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν λέω ‘Είμαι ευγνώμων, είμαι ευγνώμων!’ ακόμα και όταν είμαι χάλια”.

Η σταρ, που προέρχεται από θρησκευόμενη οικογένεια με πατέρα πάστορα, εξήγησε ότι μετά από πολλά χρόνια παλινωδιών με την ψυχική της υγεία είναι πλέον πολύ καλύτερα.

“Η ελπίδα ήταν πάντα μια επιλογή για μένα εξαιτίας της σχέσης μου με τον Θεό και με κάτι που είναι πιο μεγάλο από μένα”.