Η μεγαλειώδης επιμνημόσυνη τελετή στο Staples Center για τον Kobe Bryant και την Gianna
Κόσμος

Η μεγαλειώδης επιμνημόσυνη τελετή στο Staples Center για τον Kobe Bryant και την Gianna

Η μεγαλειώδης επιμνημόσυνη τελετή στο Staples Center για τον Kobe Bryant και την Gianna

Τα συγκινητικά λόγια της Vanessa Bryant και τα ασταμάτητα δάκρυα του Michael Jordan

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα χτες στο Staples Center, καθώς χιλιάδες θαυμαστές, φίλοι, αλλά και πρωτίστως οικεία πρόσωπα του αδικοχαμένου Kobe και της κόρης του Gianna μαζεύτηκαν για να αποτίσουν έναν μεγαλοπρεπή φόρο τιμής στον αγαπημένο τους Mamba, την Gigi, αλλά και τα υπόλοιπα επτά θύματα της μοιραίας συντριβής.

Ο κόσμος του μπάσκετ έχασε έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους του, αλλά ο Kobe δεν ήταν μόνο ένας υπέρλαμπρος αστέρας του αθλητισμού, πολύ περισσότερο ήταν ένας τρυφερός πατέρας και σύζυγος που έβαζε την οικογένειά του πάνω απ΄όλα. Η διοργάνωση είχε τον τίτλο “Εορτασμός της ζωής” και για πρώτη φορά είδαμε την χήρα του άσου του NBA να μιλά δημόσια για τον χαμό του και της κόρης τους, καθώς ξεκίνησε τον λόγο της περιγράφοντας απλές και καθημερινές τους στιγμές, προκαλώντας ρίγος στους παρευρισκόμενους.

“Σας ευχαριστώ πολύ που είστε εδώ, σημαίνει πολλά για εμάς. Η υποστήριξη που έχουμε λάβει, είναι τόσο σημαντική. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας. Θέλω να μιλήσω για τον Kobe και την Gigi. Θα ξεκινήσω με την μικρή μου. Πάντα με φιλά το βράδυ και το πρωί. Έφυγε για το σχολείο χωρίς να με αποχαιρετήσει. Της έστειλα μήνυμα και μου είπε ότι με φίλησε, αλλά δεν ήθελε να με ξυπνήσει. Ήταν το κορίτσι του μπαμπά, αλλά δεν άφηνε ποτέ τη μαμά της. Ήταν από τους καλύτερους φίλους μου. Ήθελε να χαμογελούν όλοι. Τον Αύγουστο έφτιαξε μια υπέροχη τούρτα για τα γενέθλια του μπαμπά της. Της άρεσε να βλέπει μαγειρικά show και αγώνες ΝΒΑ με τον μπαμπά της. Ήταν πολύ ανταγωνιστική, όπως ο μπαμπάς της. Το χαμόγελο ήταν πάντα στο πρόσωπό της”, ήταν μερικά μόνο από όσα μοιράστηκε.

Τα συνταρακτικά της λόγια “άγγιξαν” όσους βρέθηκαν στην χτεσινή τελετή, καταφέρνοντας μετά βίας να μην ξεσπάσει σε λυγμούς, όταν απαριθμούσε όλες εκείνες τις όμορφες στιγμές που δεν θα ζήσει στο πλάι τους, όπως το να μάθει την πολυαγαπημένη της κόρη να οδηγεί ή να την συνοδέψει στην εκκλησία στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Kobe, λέγοντάς του να προσέχει εκείνος πια την μικρή τους Gianna, όσο εκείνη θα κάνει ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι της για τις υπόλοιπες κόρες τους, την Natalia, την Bianka και την Capri.

“Είμαστε ακόμα η καλύτερη ομάδα. Σε αγαπάμε και μας λείπεις booboo και Gigi. Εύχομαι να αναπαυθείτε και να περάσετε όμορφα στον παράδεισο μέχρι να ξανασυναντηθούμε”, είπε.

Το παρών έδωσαν πολλοί διάσημοι αστέρες, είτε από τον χώρο του θεάματος είτε από τον αθλητισμό και φυσικά οι Los Angeles Lakers, τιμώντας τον άνθρωπο που δόξασε την φανέλα της ομάδας για 20 χρόνια.

Από τους πιο εγκάρδιους λόγους που ακούστηκαν στο γήπεδο, ξεχώρισαν αυτοί του Michael Jordan και του Shaquille O’Neal.

Ο Jordan, χαρακτήρισε τον Kobe, τον μικρό του αδερφό και δεν σταμάτησε να κλαίει καθ΄όλη την διάρκεια της ομιλίας του, ενώ ο O’Neal τόνισε πως παρά τις όποιες διαφορές στο παρκέ, και οι δυο έτρεφαν βαθύ σεβασμό ο ένας για τον άλλον.

Αργότερα, η Beyoncé ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε το αγαπημένο τραγούδι του Black Mamba, το XO, ζητώντας από το κοινό να τραγουδήσουν μαζί της όσο πιο δυνατά μπορούν μέχρι οι φωνές τους να φτάσουν στα αυτιά του ψηλά στον ουρανό.