Η Μελάνια Τραμπ στολίζει για τελευταία φορά τον Λευκό Οίκο
Κόσμος

Η Μελάνια Τραμπ στολίζει για τελευταία φορά τον Λευκό Οίκο

Η Μελάνια Τραμπ στολίζει για τελευταία φορά τον Λευκό Οίκο

Η εντυπωσιακή διακόσμηση και το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 5,5 μέτρων

Την επίσημη έναρξη των Χριστουγέννων ανακοίνωσε η Μελάνια Τραμπ με τον εντυπωσιακό στολισμό του λευκού Οίκου. Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και λίγο πριν εγκαταλείψει μαζί με τον σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ την προεδρική κατοικία, η Μελάνια κάλεσε εθελοντές από όλη την Αμερική για να στολίσουν τον Λευκό Οίκο. Και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό!

«Αυτό το Σαββατοκύριακο εθελοντές από όλη την Αμερική ήρθαν να στολίσουμε τον Λευκό Οίκο για τις γιορτές. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας, τον ενθουσιασμό σας και την αφοσίωσή σας», ανέφερε χαρακτηριστικά με ανάρτησή της στο Instagram της η πρώτη κυρία της Αμερικής.

View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus)

Η Μελάνια Τραμπ, μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας αποκάλυψε την «Όμορφη Αμερική» όπως αποκαλεί τη φετινή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Λευκού Οίκου και με ένα βίντεο ενός λεπτού μας έδειξε τον χλιδάτο φετινό στολισμό που επέλεξε για τα δωμάτια της προεδρικής κατοικίας.

Ο Λευκός Οίκος ανέβασε επίσης το βίντεο και ένα δελτίο τύπου σχετικά με την αποκάλυψη του στολισμού.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της ειδικής περιόδου του χρόνου, χαίρομαι που μοιράζομαι την όμορφή Αμερική και αποτίω φόρο τιμής στο μεγαλείο του έθνους μας», ανέφερε η πρώτη κυρία στο Twitter. «Μαζί, γιορτάζουμε αυτήν τη γη που είμαστε όλοι περήφανοι που καλούμε σπίτι».

Το φετινό επίσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου βρίσκεται στο Μπλε Δωμάτιο και έχει ύψος πάνω  από 5,5 μέτρα, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του Λευκού Οίκου Το έλατο Fraser, το οποίο έφτασε την περασμένη εβδομάδα, παρουσιάζει έργα τέχνης από μαθητές σε ολόκληρη την Αμερική, οι οποίοι κλήθηκαν να απεικονίσουν «ανθρώπους, μέρη και πράγματα που αποτυπώνουν το πνεύμα του κράτους στο οποίο καλούν σπίτι».