Η πριγκίπισσα Ευγενία στρέφεται κατά της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry
Κόσμος

Η πριγκίπισσα Ευγενία στρέφεται κατά της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry

Η πριγκίπισσα Ευγενία στρέφεται κατά της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry

Το λάθος του ζευγαριού που της στοίχισε

Μπορεί να έχουν περάσει δύο χρόνια από τη μέρα που η πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Jack Brooksbank, στο εκκλησάκι το Αγίου Γεωργίου στο Windsor, ωστόσο τις δυσκολίες που συνάντησε μπροστά της εξαιτίας των Sussexes φαίνεται πως δεν τις ξεχνάει.

Ο αρχικός προγραμματισμός του ζευγαριού ήταν να παντρευτεί τον Μάιο, ωστόσο ακύρωσε τον γάμο καθώς προηγούνταν η Meghan και ο Harry. Το θέμα είναι ότι ακόμα και όταν ήρθε η ώρα του γάμου τους, της εντυπώσεις έκλεψε και πάλι η Meghan. Ο λόγος;

Η πρώην δούκισσα του Sussex επέλεξε εκείνη τη μέρα για να ανακοινώσει στη βασιλική οικογένεια ότι είναι έγκυος.

«Δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά με την Ευγενία, η οποία, σύμφωνα με πηγή, είπε σε φίλους ότι ένιωθε ότι το ζευγάρι έπρεπε να περιμένει λίγο για να μοιραστεί τις ειδήσεις», έγραψαν οι βασιλικοί δημοσιογράφοι Omid Scobie και Carolyn Durand στο νέο τους βιβλίο Finding Freedom. «Η Ευγενία ήταν πάντα κάτι περισσότερο από ξαδέρφη του Harry. Ήταν επίσης οι πιο κοντινοί φίλοι. Από όλα τα εγγόνια της βασίλισσας, ο Harry και η Ευγενία έχουν μια από τις πιο φυσικές συνδέσεις.

Όπως ο Harry, έτσι και η Ευγενία είναι πιστή, ειλικρινής και πολύ διασκεδαστική. Οι δύο τους είχαν πολλές νύχτες μαζί στο Λονδίνο. Γι’ αυτό και νευρίασε και στεναχωρήθηκε μαζί τους», αναφέρεται στη βιογραφία.