Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Meghan και του Harry είναι γεγονός! Όλες οι λεπτομέρειες
Κόσμος

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Meghan και του Harry είναι γεγονός! Όλες οι λεπτομέρειες

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Meghan και του Harry είναι γεγονός! Όλες οι λεπτομέρειες

«Έσκασε» το νέο μαζί με την εγκυμοσύνη - Σκληρές αντιδράσεις από τα βρετανικά Μέσα

Και να που μαζί με τα νέα της εγκυμοσύνης της Meghan Markle «έσκασε» και η είδηση για  την πολυαναμενόμενη πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη με τον Πρίγκιπα Harry και μάλιστα σε παναμερικανική εμβέλεια.

Και φυσικά θα είναι η Oprah Winfrey εκείνη που θα κάνει τη συνέντευξη για λογαριασμό του CBS, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή στις 7 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του καναλιού, «η Winfrey θα μιλήσει με τη Meghan, τη Δούκισσα του Σάσεξ σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που θα καλύπτει  από την περίοδο που μπήκε στη βασιλική οικογένεια, τον γάμο, τη μητρότητα, τη φιλανθρωπική δράση μέχρι το πώς διαχειρίζεται τη ζωή κάτω από την αφόρητη δημόσια πίεση. Αργότερα, στη συζήτηση θα μπει και ο Πρίγκιπας Harry καθώς οι δυο τους θα μιλήσουν για τη μετοίκηση στις ΗΠΑ και τις ελπίδες τους για το μέλλον και τα όνειρα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους».

Αυτό που δεν έχει ανακοινωθεί αλλά είναι μάλλον το πλέον αναμενόμενο είναι ο τόπος της συνέντευξης, που πιθανότατα να είναι η έπαυλη του ζεύγους στο Montecito της California.

Είναι πασιφανές ότι η συνέντευξη είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της Δούκισσας που βλέπει επιτέλους τα όνειρά της για μεγάλη διασημότητα να γίνονται πραγματικότητα, με τον Harry να παίζει δεύτερο ρόλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CBS (@cbstv)

«Αρπακτικά» τους χαρακτηρίζει μερίδα του βρετανικού Τύπου

Ήδη τα βρετανικά Μέσα βοούν από χθες οπότε και έγινε η αναγγελία της δεύτερης εγκυμοσύνης.

Ο μεγάλος τους πολέμιος, Piers Morgan, με άρθρο του στη Daily Mail – τη δίκη εναντίον της οποίας κέρδισε η Markle-  τους κατηγορεί ως «ξεδιάντροπους υποκριτές».

Σε ακόμη ένα σκληρό άρθρο του καταφέρεται εναντίον τους λέγοντας: «Είναι ξεκάθαρο ότι το ζεύγος λαχταρά για προσοχή και δημοσιότητα  όπως τα πεινασμένα τσακάλια πέφτουν με τα μούτρα στη ζωντανή σάρκα μιας γαζέλας».

Ο ίδιος χαρακτήρισε την αναγγελία της συνέντευξης «πέρα από κάθε παρωδία»

Η Sun έκανε λόγο για «βόμβα», μια εκρηκτική tell-all συνέντευξη από τη Meghan χωρίς καν αναφορά στον Πρίγκιπα.

Γιατί στην Oprah;

Η επιλογή της Winfrey μόνο τυχαία δεν είναι. Αντίθετα θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για μια εξαιρετική ενορχήστρωση που ξεκίνησε ήδη από τον γάμο του ζευγαριού το 2018 όπου και η γνωστή γκουρού της τηλεόρασης ήταν ανάμεσα στους λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους της Meghan.

Στο baby shower πάρτι της Markle που έγινε στη Νέα Υόρκη, η Oprah ήταν και πάλι εκεί, επίτιμη καλεσμένη της μέλλουσας μαμάς.

Με την μετακόμισή τους στην Αμερική, επίσης δεν ήταν τυχαίο ότι η πολυτελής έπαυλη που επέλεξαν να ζήσουν είναι δίπλα σε αυτή της Oprha με την οποία έχουν στενή σχέση και η οποία φέρεται να μεσολάβησε για να αποκτήσουν το συγκεκριμένο σπίτι.

Τον Δεκέμβριο, η Winfrey ανέβασε στον λογαριασμό της ένα βίντεο στο οποίο παρουσίαζε στους εκατομμύρια followers της το καλάθι με τις λιχουδιές που της έστειλε η «γειτόνισσά της , η Μ» (δίπλα δε στο Μ έβαλε και μία κορώνα) που αποτελούνταν από μια ποικιλία βιολογικών τσαγιών στα οποία η Markle έχει επενδύσει ως μέτοχος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oprah (@oprah)