Πριγκίπισσα Charlene: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την κατεπείγουσα μεταφορά της στο νοσοκομείο
Κόσμος

Πριγκίπισσα Charlene: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την κατεπείγουσα μεταφορά της στο νοσοκομείο

Πριγκίπισσα Charlene: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την κατεπείγουσα μεταφορά της στο νοσοκομείο

Μετά την είδηση ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις αρχές του μήνα ακολούθησε σιγήν ιχθύος όσον αφορά το ποια ακριβώς είναι η κατάστασή της υγείας της.

Η Σαρλίν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του νοτιοαφρικανικού δικτύου News24, φέρεται να «κατέρρευσε» στο σπίτι όπου διαμένει στη Νότιο Αφρική και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Netcare Alberlito από έναν βοηθό της.

Το Παλάτι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στο Netwerk24 που ανέφερε: «Η Πριγκίπισσα επί του παρόντος αναρρώνει στη Νότιο Αφρική όπου η ιατρική της ομάδα της συνέστησε να μην ταξιδέψει μέχρις ότου όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την υγεία της ολοκληρωθούν. Η Πριγκίπισσα επρόκειτο να υποβληθεί σε νέα επέμβαση στις 3 Σεπτεμβρίου προτού καταρρεύσει ξαφνικά».

Το βράδυ του Σαββάτου μετά τα νέα που είδαν το φως της δημοσιότητας μία νέα ανάρτηση ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της που γέννησε περισσότερα ερωτηματικά ως προς το κατά πόσο το ποστ έγινε από την ίδια τη Σαρλίν ή όχι καθώς μέχρι αυτή την ώρα η πριγκίπισσα παραμένει άφαντη και κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς της συμβαίνει.

Το στιγμιότυπο που δημοσιεύθηκε ήταν από την ετήσια Διεθνή Έκθεση Σκύλων που διοργανώθηκε στο Μονακό όπου το «παρών» έδωσαν τα παιδιά της με τη θεία τους, πριγκίπισσα Καρολίνα, και τα ξαδέρφια τους.

Στη φωτογραφία είδαμε τα παιδιά της αγκαλιά με έναν σκύλο ενώ η κόρη της Gabriella ήταν καθισμένη σε καροτσάκι με το πόδι της να διακρίνεται σε γύψο.

«Περνώντας χρόνο με τη θεία του, πριγκίπισσα Caroline, και τα ξαδέρφια τους στο ετήσιο σόου σκύλων» έγραφε η λεζάντα του ποστ αν και είναι αμφίβολο αν την έγραψε η ίδια η πριγκίπισσα.

Για καιρό η απουσία της πριγκίπισσας από το Μονακό είχε πυροδοτήσει τις φήμες ότι ο γάμος της με τον Αλβέρτο βρίσκεται σε κρίση. Παρ΄όλα αυτά, στις αρχές του καλοκαιριού, η Charlene ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία δείχνοντας πως όλα βαίνουν καλώς στο παλάτι.