Οι Sussex Royals απαντούν στην απαγόρευση της Βασίλισσας
Κόσμος

Οι Sussex Royals απαντούν στην απαγόρευση της Βασίλισσας

Οι Sussex Royals απαντούν στην απαγόρευση της Βασίλισσας

Ησυχία δε μπορεί να βρει η Ελισάβετ...

Συνεχίζοντας το επαναστατικό τους σερί, ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, υψώνουν για ακόμη μια φορά το ανάστημά τους στην πολυτάραχη Βασίλισσα!

Η Αυτού Μεγαλειότης πρόσφατα απαγόρευσε στον εγγονό της και τη σύζυγό του να χρησιμοποιούν το εμπορικό σήμα Sussex Royal, αφού πια έχουν παραιτηθεί από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Φυσικά το ανατρεπτικό ζευγάρι της Αγγλίας είχε έτοιμη την απάντηση για την Ελισάβετ…

Αν και δεν πρόκειται να διατηρήσουν το εμπορικό τους σήμα, “έβαλαν τα γυαλιά” στη Βασίλισσα, εξηγώντας πως η λέξη royal δεν ανήκει στην εξουσιοδότηση τη δική της ή της βασιλικής οικογένειας και πως πρόκειται να κρατήσουν τους τίτλους “Αυτού Μεγαλειότης” χωρίς να τους χρησιμοποιούν ενεργά.

“Αν και δεν υπάρχει καμία εξουσιοδότηση της Μοναρχίας και του Πρωθυπουργού επάνω στη χρήση της λέξης “Βασιλικός” παγκοσμίως, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δεν σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το σήμα Royal Sussex ή οποιαδήποτε παραλλαγή της λέξης “Βασιλικός” σε κανένα έδαφος είτε βρετανικό, είτε πουθενά αλλού, μόλις επέλθει την άνοιξη του 2020 η οριστική παράδοση των καθηκόντων”, ήταν η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα τους.