Η βασίλισσα Ελισάβετ κάλεσε στο Ιωβηλαίο τον Harry και τη Meghan Markle – Μαζί με τα παιδιά τους θα πάνε στο Λονδίνο
Κόσμος

Η βασίλισσα Ελισάβετ κάλεσε στο Ιωβηλαίο τον Harry και τη Meghan Markle – Μαζί με τα παιδιά τους θα πάνε στο Λονδίνο

Η βασίλισσα Ελισάβετ κάλεσε στο Ιωβηλαίο τον Harry και τη Meghan Markle – Μαζί με τα παιδιά τους θα πάνε στο Λονδίνο

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε την είδηση

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι καλεσμένοι της βασίλισσας Ελισάβετ, στους εορτασμούς που θα γίνουν τον επόμενο μήνα για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της.

Οι Sussexes θα δώσουν το παρών στη λαμπερή γιορτή στο Λονδίνο και δεν θα είναι μόνοι.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα πάρουν μαζί τα παιδιά τους Archie και Lilibet στο Ηνωμένο Βασίλειο για να γιορτάσουν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας τον επόμενο μήνα, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπός τους είπε: «Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι ενθουσιασμένοι και έχουν την τιμή να παρευρεθούν στους εορτασμούς για το πλατινένιο ιωβηλαίο της Βασίλισσας αυτόν τον Ιούνιο με τα παιδιά τους».

Θα είναι η πρώτη φορά που ο Harry και η Meghan θα φέρουν την οικογένειά τους στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που έφυγαν για τις ΗΠΑ το 2020.

Ο δούκας είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά θεώρησε ότι δεν ήταν ασφαλές λόγω της έλλειψης ασφάλειας.

Το ταξίδι των Sussexes θα είναι αναμφίβολα αφορμή για γιορτή για τη βασιλική οικογένεια, καθώς θα είναι η πρώτη γνωριμία της Lilibet με τη βασίλισσα και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το κοριτσάκι, που πήρε το όνομα της Αυτού Μεγαλειότητας, γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2021 αλλά δεν έχει γνωρίσει ποτέ την προγιαγιά της.

Η Lily, όπως την αποκαλούν, επίσης δεν έχει φωτογραφηθεί δημόσια και έχει φωτογραφηθεί μόνο μία φορά για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα των Sussexes πέρυσι. Ο μεγαλύτερος αδερφός της Archie που έκλεισε τα τρία την Παρασκευή, δεν κάνει επίσης τακτικές δημόσιες εμφανίσεις.

Η ανακοίνωση ήρθε λίγο αργότερα αφότου τα Ανάκτορα του Buckingham επιβεβαίωσαν ότι ο Harry και η Meghan δεν θα είναι μεταξύ των βασιλικών που θα εμφανιστούν στο μπαλκόνι στο Trooping the Colour.

Θα λάβουν μέρος μόνο ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ο πρίγκιπας William, η Kate, και τα παιδιά τους, και ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα.