Idris Elba: Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη
Κόσμος

Idris Elba: Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη

Idris Elba: Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη

“Sexiest Man Alive” για το 2018 ανακηρύχθηκε από το αμερικανικό περιοδικό People, ο Βρετανός ηθοποιός Idris Elba. Γεννημένος το 1972, ο ηθοποιός, παραγωγός και dj, έχει παρασημοφορηθεί και από τη βασίλισσα, όμως σίγουρα ο τίτλος του πιο σέξι άνδρα είναι τελείως διαφορετικός. “Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και τσέκαρα τον εαυτό μου. Μου είπα “Ναι, είσαι κάπως σέξι σήμερα”. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, ήταν απλώς ένα ωραίο συναίσθημα. Ήταν μια ωραία έκπληξη, μία τόνωση του εγώ μου σίγουρα”, δήλωσε στο περιοδικό όταν έμαθε για το νέο του τίτλο.

Με μία ανάρτησή του στο Twitter και στο Instagram, ο ηθοποιός ευχαριστεί για αυτόν τον τίτλο, όμως δράττεται της ευκαιρίας να παροτρύνει τους φανς του ψηφίσουν και στις αμερικανικές εκλογές, διότι η ψήφος τους εκεί θα κάνει τη διαφορά.

Ο γεννημένος στο Hackney του Λονδίνου,ο Elba, κατάγεται από τη Σιέρρα Λεόνε και τη Γκάνα. Είναι πανύψηλος (1.90), έχει δύο παιδιά από προηγούμενους γάμους, ενώ πρόσφατα αρραβωνιάστηκε τη νέα του αγαπημένη Sabrina Dhowre. Έγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους του ως Martin Luther King στη σειρά Luther, αλλά και ως Nelson Mandela στην ταινία Mandela: Long Walk to Freedom. Η δημοτικότητά του εκτοξεύτηκε ιδιαίτερα μετά το ρόλο του ως  Russell “Stringer” Bell στη σειρά του HBO “The Wire”.

Credit Image: © Armando Gallo/ZUMA Studio

Credit Image: © Armando Gallo/ZUMA Studio