Ireland Baldwin: «Κλείνω 6 χρόνια που απελευθερώθηκα από τη νευρική ανορεξία. Μπορείς κι εσύ»
Κόσμος

Ireland Baldwin: «Κλείνω 6 χρόνια που απελευθερώθηκα από τη νευρική ανορεξία. Μπορείς κι εσύ»

Ireland Baldwin: «Κλείνω 6 χρόνια που απελευθερώθηκα από τη νευρική ανορεξία. Μπορείς κι εσύ»

Η κόρη της Kim Basinger κατάφερε να ελέγξει τους δαίμονές της

Μια πολύ σημαντική κατάκτηση γιορτάζει η Ireland Baldwin. Το 24χρονο μοντέλο ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram και μοιράστηκε με τους φίλους της ότι κλείνει 6 χρόνια από τη στιγμή που άφησε πίσω της τις διατροφικές διαταραχές.

Μάλιστα ενθάρρυνε τους followers της που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα ότι μπορούν και εκείνοι να τα καταφέρουν.

“Με πήραν τηλέφωνο από το παλιό μου πρόγραμμα. 6 χρόνια. Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι σήμερα κλείνω 6 χρόνια που απελευθερώθηκα από την ανορεξία και τη βουλιμία και όλους τους άλλους διατροφικούς μου καταναγκασμούς και διαταραχές με τα οποία πάλευα για πολλά χρόνια. Σήμερα κλείνουν 6 χρόνια. Επομένως μπορείς κι εσύ να το κάνεις”, είπε η κόρη της Kim Basinger και του Alec Baldwin.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Got a call from my old program yesterday… 6 years 🎉

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη i r e l a n d (@irelandbasingerbaldwin) στις

Από τις πρώτες που σχολίασαν ήταν φυσικά η πρώτη της ξαδέλφη και σύζυγος του Justin Bieber, Hailey, γράφοντας “ΝΑΙ! Σε αγαπώ!”

H Ireland εξομολογήθηκε τη μάχη της με την ανορεξία το 2018 ποστάροντας μία παλαιότερη φωτογραφία της όπου είναι εξαιρετικά αδύνατη.

“Αντιμετώπισα τόσες πολλές διατροφικές διαταραχές και θέματα με το σώμα μου όταν ήμουν πιο μικρή και μου πήρε πολύ καιρό να αγαπήσω και να δεχτώ τον εαυτό μου. Πιστέψτε με, δεν άξιζε όλον αυτόν τον πόνο και την καταστροφή. Το να αρνηθώ τόσες πολλές τηγανιτές πατάτες δεν άξιζε” είχε γράψει για το πρόβλημά της.

Σήμερα βέβαια έχει έναν πολύ πιο υγιή σωματότυπο και απολαμβάνει τη ζωή αναγεννημένη.