Irina Shayk: “Υπάρχουν μέρες που νιώθω ότι διαλύομαι…”
Κόσμος

Irina Shayk: “Υπάρχουν μέρες που νιώθω ότι διαλύομαι…”

Irina Shayk: “Υπάρχουν μέρες που νιώθω ότι διαλύομαι…”

Μίλησε "ανοιχτά" στη Vogue για το τέλος της σχέσης της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Η Irina Shayk άνοιξε την καρδιά της σε μια ασυνήθιστα ειλικρινή συνέντευξη για το πολύκροτο τέλος του δεσμού της από τον Bradley Cooper.

H 34χρονη Ρωσίδα καλλονή, βρέθηκε σε ένα εντελώς νέο έδαφος, μετά τον χωρισμό της και το να μεγαλώνει μόνη το παιδί της, ήταν μια πολύ ψυχοφθόρα κατάσταση για την ίδια, σε βαθμό που να νιώθει πως “χάνει” τον εαυτό της.

“Θεωρώ ότι σε όλες τις καλές σχέσεις, βγάζεις τον καλύτερο και τον χειρότερο εαυτό σου. Αυτή είναι η ανθρώπινη φύση. Δυο υπέροχοι άνθρωποι δεν σημαίνει πως μπορούν να φτιάξουν και μια καλή σχέση. Ήμασταν, πιστεύω, πολύ τυχεροί να ζήσουμε αυτό που είχαμε. Η ζωή χωρίς τον Μπ. είναι ένα νέο “έδαφος”.

“Είναι δύσκολο να βρεις την ισορροπία στο να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη και να δουλεύεις παράλληλα. Πιστέψτε με, υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και είμαι “Ω Θεέ μου, δεν ξέρω τι να κάνω… Διαλύομαι…”.

Στη συνέχεια το σουπερμόντελ ανέφερε πως είναι αρκετά σκληρή στο πώς διαχειρίζεται μια τελειωμένη σχέση.

“Έχω μια ισχυρή προσωπικότητα και ξέρω τι θέλω και πιστεύω πως κάποιοι άντρες το φοβούνται αυτό. Όταν κάποιος φεύγει από τη ζώη μου, βγαίνει εντελώς, κόβω όλους τους διαύλους”, πρόσθεσε.

Αυτή, λοιπόν, η ψυχρότητα θεωρεί η Shayk, πως φοβίζει τους άνδρες, αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Πίσω από το “σιδηρούν προσωπείο”, κρύβεται σύμφωνα με την ίδια μια γλυκιά κοπέλα που αρκετά συχνά κλαίει σε συνεντεύξεις.

Μπορεί οι φήμες για την απιστία του Bradley Cooper να είχαν “οργιάσει” με τις “κακές γλώσσες” να καταδείκνυαν ως τρίτο πρόσωπο την Lady Gaga, ωστόσο οι δυο γονείς φαίνεται πως άφησαν τις όποιες άσχημες μνήμες στο παρελθόν και πλέον κατοικούν και οι δυο στη Νέα Υόρκη, έχοντας στο μυαλό τους το καλό του παιδιού τους.