It’s a boy! Γέννησε η Δούκισσα Μέγκαν!
Κόσμος

It’s a boy! Γέννησε η Δούκισσα Μέγκαν!

It’s a boy! Γέννησε η Δούκισσα Μέγκαν!

6 Μαΐου 2019 και ώρα 05.26 είναι η ακριβής ημερομηνία γέννησης του νέου βασιλικού μέλους. Πρόκειται για το μωρό του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex που γεννήθηκε μετά από πολλές μέρες έντονης φημολογίας.

Και το φύλο αυτού; Αγόρι!

Η αναγγελία της γέννησης έγινε σχεδόν με λίγα λεπτά διαφορά από την αναγγελία ότι ξεκίνησε ο τοκετός της Δούκισσας νωρίς το πρωί.

Το μωρό είναι το έβδομο στη σειρά διαδοχής του θρόνου μετά τα παιδιά του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge.

Ο Πρίγκιπας Harry μίλησε τη βρετανική τηλεόραση και δήλωσε ενθουσιασμένος από τη γέννηση του πρώτου του παιδιού: “Ήταν η πιο απίστευτη εμπειρία που θα μπορούσα να φανταστώ. Αυτό που κάνει κάθε γυναίκα είναι πέρα από κάθε αντίληψη”.

Η ανακοίνωση του παλατιού

Η ανακοίνωση του παλατιού αναφέρει τα εξής:

“Η Αυτού Υψηλότης η Δούκισσα του Sussex γέννησε με ασφάλεια έναν γιο στις 05.26 σήμερα το πρωί.

Το μωρό ζυγίζει 3 κιλά και 260 γραμμάρια.

Ο Δούκας του Sussex ήταν παρών στη γέννα.

Η Βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, η Δούκισσα της Κορνουάλης, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, η Lady Jane Fellowes, η Lady Sarah McCorquodale και ο Κόμης Spencer ενημερώθηκαν και είναι χαρούμενοι με τα νέα.

Η μητέρα της Δούκισσας, Doria Ragland, που είναι ενθουσιασμένη από την άφιξη του πρώτου της εγγονιού, βρίσκεται στο Frogmore Cottage, με τις Αυτού Υψηλότητες.

Η Αυτού Υψηλότητα και το μωρό χαίρουν άκρας υγείας”.

Τα νέα αναρτήθηκαν και στον προσωπικό λογαριασμό του ζεύγους στο Instagram, όπου γράφτηκαν τα εξής:

“Η Δούκισσα και το μωρό είναι υγιείς και καλά και το ζεύγος ευχαριστεί το κοινό για τον ενθουσιασμό του και την υποστήριξή του αυτές τις πολύ ιδιαίτερες μέρες της ζωής του. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες”.

 

https://www.instagram.com/p/BxH36irhwcO/?utm_source=ig_web_copy_link