Jackie Chan: «Ξόδευα όλα μου τα λεφτά σε αλκοόλ, τζόγο και γυναίκες»
Κόσμος

Jackie Chan: «Ξόδευα όλα μου τα λεφτά σε αλκοόλ, τζόγο και γυναίκες»

Jackie Chan: «Ξόδευα όλα μου τα λεφτά σε αλκοόλ, τζόγο και γυναίκες»

Ο Jackie Chan κυκλοφόρησε στα αγγλικά την αυτοβιογραφία του Never Give Up, έπειτα από την επιτυχία που είχε η κινέζικη έκδοσή της το 2015. Εκεί, μιλάει για πτυχές της προσωπικής του ζωής που μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα γνωστές στο ευρύ κοινό. Τόσο για τις επιτυχίες του, όσο όμως και για περιόδους της ζωής του που μάλλον θα ήθελε να ξεχάσει

Τα αλόγιστα έξοδα

Ο Jackie Chan αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την περίοδο της πρώτης δόξας του: «Έπαιρνα 500.000$ σε μετρητά, πήγαινα σε ένα μαγαζί με ρολόγια, τους ρωτούσα ποια είναι τα 10 πιο ακριβά και με τα περισσότερα διαμάντια, έπαιρνα τα 7 και τα χάριζα στην ομάδα μου».

Δεν ήταν όμως όλα όσα έκανε τόσο αστεία ή γενναιόδωρα: «Έπινα και οδηγούσα όλη την ώρα. Μπορούσα να τρακάρω την Porshe μου το πρωί και το απόγευμα να οδηγώ (μεθυσμένος) μια ολοκαίνουρια Mercedes. Όταν κάποια φορά φωτογράφοι επιχείρησαν να πάρουν φωτογραφίες από το τρακαρισμένο μου αμάξι, τους απείλησα ότι για κάθε φωτογραφία θα έτρωγαν κι από μία μπουνιά», παραδέχεται ο star των πολεμικών τεχνών.

Η σχέση του με το γιο του, Jaycee

«Όταν ο Jaycee ήταν δύο χρονών, τον έπιασα και τον πέταξα σε έναν καναπέ στην άλλη άκρη του δωματίου. Με τη δύναμη που χρησιμοποίησα, θα μπορούσα να του προκαλέσω μεγάλη ζημιά», λέει σε εξομολογητικό τόνο ο Jackie Chan, συμπληρώνοντας πως το μετάνιωσε την ίδια στιγμή κι ορκίστηκε να μην το ξανακάνει. Ο Jaycee είχε φυλακιστεί το 2014 για 6 μήνες, για διακίνηση ναρκωτικών. Τότε, ο πατέρας του κατηγόρησε τον εαυτό του ότι «απέτυχε να του διδάξει πειθαρχία».

Ο γάμος της κόρης του, Etta Ng

Η αυτοβιογραφία του Jackie Chan κυκλοφόρησε λίγες μέρες αφότου η κόρη του Etta Ng, αποκάλυψε πως παντρεύτηκε τη σύντροφό της και Καναδή social media infuencer, Andi Autumn. Η κόρη του γνωστού ηθοποιού δήλωσε πως είχε μείνει άστεγη και αναγκάστηκε να κοιμηθεί κάτω από γέφυρες, εξαιτίας των «ομοφοβικών γονέων» της. Ο Jackie Chan δεν απάντησε ούτε στις κατηγορίες της, ούτε την αναφέρει στο βιβλίο του.