Jada Pinkett Smith: Ομολόγησε δημόσια την εξωσυζυγική της σχέση μπροστά στον Will Smith
Κόσμος

Jada Pinkett Smith: Ομολόγησε δημόσια την εξωσυζυγική της σχέση μπροστά στον Will Smith

Jada Pinkett Smith: Ομολόγησε δημόσια την εξωσυζυγική της σχέση μπροστά στον Will Smith

Επιβεβαίωσε τις φήμες για τον August Alsina

Την ανατροπή έκαναν για άλλη μια φορά ο Will Smith και η εδώ και 22 χρόνια σύζυγός του, Jada Pinkett Smith και μάλιστα στη διαδικτυακή εκπομπή της Red Table Talk.

To ζευγάρι κάθισαν ο ένας απέναντι στον άλλον για να δηλώσουν την αφοσίωσή τους ο ένας στον άλλον και για πρώτη φορά συζήτησαν δημόσια τις φήμες για κρίση στον γάμο τους, με τη Jada να προβαίνει σε μία απροσδόκητη αποκάλυψη.

Όπως είπε η 48χρονη σταρ πριν από 4 χρόνια έκανε εξωσυζυγική σχέση με τον τραγουδιστή August Alsina.

Ήταν η περίοδος που ο γάμος της με τον Smith είχε κλονιστεί σοβαρά και το ζευγάρι πρακτικά είχε χωρίσει.

“Ήμουν καταρρακωμένη”

Η Jada ξεκίνησε να εξηγεί ότι η ίδια και ο Smith γνώρισαν τον August μέσω του γιου τους, Jaden και όπως είπε, ο τραγουδιστής -που ήταν 23 ετών τότε- είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

“Όλα ξεκίνησαν με το ότι χρειαζόταν βοήθεια και εγώ ήθελα να βοηθήσω την υγεία του, την πνευματική του κατάσταση”.

Ο Smith με τη σειρά του εξήγησε ότι η οικογένειά του τον περιέβαλε με μια έκρηξη αγάπης ενώ η Jada εξήγησε ότι την ίδια περίοδο ο γάμος τους περνούσε κρίση.

“Βρήκαμε όλους τους τρόπους να τον τραβήξουμε έξω από αυτό και εγώ κι εσύ περνούσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο” είπε η Jada.

“Eίχα τελειώσει μαζί σου” δήλωσε ο Smith ενώ η Jada συμπλήρωσε ότι είχαν αποφασίσει να χωρίσουν για ένα διάστημα.

“Και τότε τι έκανες, Jada;” τη ρώτησε ο σύζυγός της.

“Καθώς περνούσε ο καιρός είχα ενός διαφορετικού είδους μπλέξιμο με τον August”.  Μάλιστα η Jada απάντησε στα όσα είχε πει ο August ότι η σχέση τους ξεκίνησε με τις “ευλογίες” του Smith.

“O μόνος που μπορεί να δώσει άδεια είμαι εγώ η ίδια” είπε. “Αλλά νομίζω ότι αυτό που εννοούσε ο August ως άδεια είναι ότι είχαμε χωρίσει φιλικά και ότι δεν ήταν η αιτία να χαλάσει το σπίτι μας, επειδή όντως δεν ήταν”, είπε η Jada.

O Will της ζήτησε να ξεκαθαρίσει τι είδους “μπλέξιμο” είχε με τον August με την ίδια να ομολογεί “οπωσδήποτε σχέση”.

“Πονούσα πολύ, ήμουν καταρρακωμένη. Στην πορεία αυτής της σχέσης σίγουρα διαπίστωσα ότι δεν μπορείς να αναζητήσεις την ευτυχία έξω από τον εαυτό σου. Ήθελα απλά να νιώσω καλά. Είχε περάσει τόσος καιρός από την τελευταία φορά που ένιωσα καλά και μου έδινε χαρά να μπορώ να βοηθήσω κάποιον να γιατρευτεί” είπε.

Η εξομολόγηση της ηθοποιού κατέληξε στο να δηλώσει τόσο η ίδια όσο και ο Smith ότι στην προσπάθεια να επουλώσουν τις πληγές του γάμου τους ανακάλυψαν ότι δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλον.

“Κάναμε τα πάντα για να ξεφύγουμε ο ένας από τον άλλον για να διαπιστώσουμε ότι δεν είναι δυνατό” είπε η Jada.

https://www.facebook.com/redtabletalk/videos/718425758995043/