James Bond: Το καστ της 25ης ταινίας
Κόσμος

James Bond: Το καστ της 25ης ταινίας

James Bond: Το καστ της 25ης ταινίας

Στη Τζαμάικα και συγκεκριμένα στη βίλα του Ίαν Φλέμινγκ, την τοποθεσία όπου γράφτηκε το πρώτο βιβλίο Bond, γίνονται τα αποκαλυπτήρια των ηθοποιών και των ρόλων της 25ης ταινίας Bond.

Είναι από τις πλέον συζητημένες ταινίες μιας και δεν ήταν βέβαιο αν θα γίνει αλλά και υπήρξε έντονη “παραφιλολογία” για το ποιος θα κάνει τον Βρετανό πράκτορα.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ταινία θα βγει στις αίθουσες το 2020 και Bond θα είναι για άλλη μια φορά ο Daniel Craig.

Στον επίσημο λογαριασμό της ταινίας αναρτήθηκε και το σχετικό post προαναγγελίας για τα αποκαλυπτήρια.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής;

Η ταινία -της οποίας ο τίτλος ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός- βγαίνει 5 χρόνια μετά την τελευταία, το Spectre, και σκηνοθέτης ανέλαβε ο Cary Joji Fukunaga.

Γεννηθείς το 1977 στην Καλιφόρνια, ο Fukunaga αντικατέστησε τον Βρετανό Danny Boyle, τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη του Slumdog Millionnaire, που αποχώρησε τον Αύγουστο του 2018 λόγω «καλλιτεχνικών διαφορών».

Η αλλαγή αυτή είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσουν τα γυρίσματα της ταινίας, που αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα το Φθινόπωρο του 2019, ωστόσο, το χρονοδιάγραμμα μετατέθηκε για τις 8 Απριλίου 2020, σύμφωνα με ιστότοπους που εξειδικεύονται στον κινηματογράφο.

Θα είναι η τελευταία ταινία Bond για τον 51χρονο Craig που πρωτοεμφανίστηκε σε αυτόν τον ρόλο στο Casino Royale (2006) και ακολούθησαν το Quantum of Solace (2008), το Skyfall (2012) και το Spectre (2015).

Η Lea Seydoux θα είναι και σε αυτήν την ταινία ως Dr Madeleine Swann σύμφωνα με όσα είπε ο σκηνοθέτης τον Δεκέμβριο, μαζί με τον Βρετανό Ralph Fiennes στο ρόλο του M, τον  Ben Whishaw στον ρόλο του Q και τη Naomie Harris στο ρόλο της Eve Moneypenny.

Η βρετανική ταμπλόιντ Mirror έγραψε πως σκηνές της ταινίας έχουν ήδη γυριστεί στη Νορβηγία και τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στη Τζαμάικα ή την Ιταλία, κάτι που επιβεβαίωσε η παραγωγή.

Τον “κακό”, τον αντίπαλο του Bond αναλαμβάνει ο οσκαρικός Rami Malek!