Jamie Foxx: Ποιον θρυλικό μποξέρ θα υποδυθεί στη νέα του ταινία;
Κόσμος

Jamie Foxx: Ποιον θρυλικό μποξέρ θα υποδυθεί στη νέα του ταινία;

Jamie Foxx: Ποιον θρυλικό μποξέρ θα υποδυθεί στη νέα του ταινία;

Όσα αποκάλυψε ο χολιγουντιανός αστέρας

Από το 2014 κυκλοφόρησε ότι ο Jamie Foxx πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ταινία ενσαρκώνοντας τον θρυλικό μποξέρ Mike Tyson σε βιογραφική ταινία που θα εξιστορούσε τη ζωή του.

Έξι χρόνια μετά ο οσκαρικός ηθοποιός παραδέχτηκε σε Instagram Live που πραγματοποίησε με τον παραγωγό ταινιών Mark Bernbaum ότι αυτή την περίοδο δουλεύει πάνω στον συγκεκριμένο ρόλο για να μπορέσει να αποτυπώσει όσο το δυνατόν καλύτερα τον πρώην Αμερικανό μποξέρ.

“Είναι δύσκολο να κάνεις βιογραφίες . Μερικές φορές χρειάζονται ακόμα και 20 χρόνια για να ολοκληρωθούν, αλλά πλέον είμαστε επίσημα στην τελική ευθεία”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Foxx.

Η προπόνησή του περιλαμβάνει 60 pull-ups, 60 καθίσματα και 100 push-ups κάθε δεύτερη μέρα, ώστε να αυξήσει το βάρος του και να φτάσει 104 κιλά για τα γυρίσματα.

Μάλιστα, ο χολιγουντιανός αστέρας είπε μεταξύ άλλων ότι γνώρισε πρώτη φορά τον Tyson σε ηλικία 22 χρονών σε ένα stand.

“Τον είδα στο αποκορύφωμα της καριέρας του, αλλά και όταν τα πράγματα έγιναν πολύ άσχημα γι’ αυτόν. Αυτό που θέλω είναι να δείξω όλες αυτές τις στιγμές. Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι, είτε είναι νέοι, είτε ηλικιωμένοι, θα μπορέσουν να κατανοήσουν το ταξίδι αυτού του άνδρα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The greatest of our generation for the hour Jamie Foxx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Birnbaum (@markbirnbaum) στις