Jane Fonda: «Είχα ‘πολύ’ καρκίνο και η μάχη συνεχίζεται»
Κόσμος

Jane Fonda: «Είχα ‘πολύ’ καρκίνο και η μάχη συνεχίζεται»

Jane Fonda: «Είχα ‘πολύ’ καρκίνο και η μάχη συνεχίζεται»

Η Jane Fonda μίλησε στη βρετανική έκδοση της Vogue για τη μάχη της με τον καρκίνο, λέγοντας πως είχε «πολύ» από αυτόν και ανέφερε ότι η μάχη της συνεχίζεται.

«Λατρεύω τον ήλιο» είπε η 81χρονη Jane Fonda και πρόσθεσε: «Όταν έχω ρεπό, πηγαίνω στον δερματολόγο συχνά και ένας χειρουργός αφαιρεί πράγματα». Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες το 2016.

https://www.instagram.com/p/Bv0ZzoEn8rm/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Jane Fonda τόνισε: «Βγήκα από το αυτοκίνητο και είχα αυτό το λευκό φόρεμα με τις πιέτες. Μόλις είχα κάνει μαστεκτομή και έπρεπε να καλύψω τους επιδέσμους». Η ίδια, μάλιστα, αναφέρθηκε και στον καρκίνο του στήθους και στη σχετική εγχείρηση, στην οποία υποβλήθηκε το 2010, χαρακτηρίζοντας τη διαδικασία «σε εξέλιξη».

«Δεν μπορώ να είμαι σε σχέση πια, έκανα βέβαια πολλές προσπάθειες μετά τον Ted (σ.σ. Turner)» υποστήριξε η Jane Fonda και μίλησε για την οστεοπόρωση που την ταλαιπωρεί: «Είναι γενετικό. Ο πατέρας μου, Henry, το είχε. Ο αδελφός μου, Peter, το είχε. Ο χόνδρος εξαφανίζεται και μετά είναι ένα οστό πάνω σε ένα άλλο και, στη συνέχεια, ‘όου!’. Αλλά ζούμε σε μια εποχή που μπορείτε να πάρετε μόνο ένα νέο».