Jeffree Star: Ο μεγαλύτερος beauty blogger ανακοίνωσε τον χωρισμό του
Κόσμος

Jeffree Star: Ο μεγαλύτερος beauty blogger ανακοίνωσε τον χωρισμό του

Jeffree Star: Ο μεγαλύτερος beauty blogger ανακοίνωσε τον χωρισμό του

Εμφανίστηκε στο κρεβάτι... βαθύτατα θλιμμένος

Δε γίνεται να ασχολείσαι με τον κόσμο της ομορφιάς και του μακιγιάζ και να μην έχεις ακούσει αυτό το όνομα!

Ο Jeffree Star είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους Beauty Youtubers και κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να “χτίσει” τον δικό του “κολοσσό” στον κόσμο των καλλυντικών. To brand του θεωρείται από τα πιο δημοφιλή και έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές συναδέλφων και πολλών celebrities.

Ο εκκεντρικός Star, εκτός από τη δουλειά του, φημίζεται και για τις κόντρες του, αφού συχνά πυκνά προβαίνει σε πολύ καυστικές δηλώσεις, ωστόσο αυτή την φορά μας απασχόλησε για τον… χωρισμό του.

Με ένα βίντεο στο Youtube, καθισμένος στο κρεβάτι, επέλεξε να δημοσιοποιήσει το τέλος στη σχέση του από τον -επί πενταετίας- σύντροφό του, Nathan Schwandt.

“Είμαστε και οι δυο σε σοκ”, ανέφερε μεταξύ άλλων και συνέχισε λέγοντας ότι προσπαθούν να διαχειριστούν την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Star άφησε να εννοηθεί, πως ο λόγος που χώρισαν είναι η δυσαρέσκεια του Schwandt για τη συνεχή παρουσία του youtuber στα φώτα της δημοσιότητας, ενώ τόνισε πως η όλη κατάσταση είναι ένα μεγάλο πλήγμα για εκείνον μιας και ο πρώην αγαπημένος του ήταν ο μόνος που τον δέχτηκε πραγματικά για το ποιος είναι.