Jennifer Aniston: Ετοιμάζει βιβλίο για το ερωτικό τρίγωνο με τον Brad Pitt και την Angelina Jolie
Κόσμος

Jennifer Aniston: Ετοιμάζει βιβλίο για το ερωτικό τρίγωνο με τον Brad Pitt και την Angelina Jolie

Jennifer Aniston: Ετοιμάζει βιβλίο για το ερωτικό τρίγωνο με τον Brad Pitt και την Angelina Jolie

Οι αποκαλύψεις που θα δούνε το φως της δημοσιότητας

Τον περασμένο Ιούνιο μια πηγή ανέφερε στο Us Weekly ότι η Jennifer Aniston ετοιμάζεται να εκδώσει την αυτοβιογραφία της. «Κρατά ημερολόγιο καθ’όλη τη διάρκεια της ενήλικης ζωής της. Είναι ωστόσο δικό της θέμα και των εκπροσώπων της πότε θα αποφασίσουν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να το κυκλοφορήσει».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της The Sun φαίνεται πως ήρθε η στιγμή, και οι πρώτες πληροφορίες θέλουν πολλές σελίδες του βιβλίου να είναι αφιερωμένες στο ερωτικό τρίγωνο με τον πρώην της Brad Pitt και την Angelina Jolie.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τον έρωτα που γεννήθηκε μεταξύ του πρώην ζεύγους Brangelina την περίοδο που ο γοητευτικός ηθοποιός ήταν ακόμα παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής Jennifer;

Η Jennifer Aniston δείχνει πλέον να εξωτερικεύει ότι σκέφτεται. Άλλωστε σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε μέχρι και το ότι σκέφτηκε να εγκαταλείψει το Hollywood. «Τα τελευταία δύο χρόνια πέρασε από το μυαλό μου να το κάνω (να εγκαταλείψει το Hollywood). Μόλις είχα ολοκληρώσει ένα δύσκολο και εντελώς απροετοίμαστο project και σκέφτηκα “Ουάου, αυτό με εξόντωσε. Και δεν ξέρω αν αυτό με ενδιαφέρει πια”. Ήταν ένα κακό και απροετοίμαστο project, από αυτά που λες, δεν θα το ξανακάνω με τίποτα».

Και μπορεί να μην έκανε γνωστό το έργο που την έκανε να σκεφτεί την απομάκρυνση από τον λαμπερό κόσμο του Hollywood, ωστόσο αποκάλυψε πως αυτό πραγματοποιήθηκε πριν από το The Morning Show.

Το σίγουρο είναι ότι αν τελικά κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματά της, πολλοί είναι αυτοί που θα τρέξουν να τα προμηθευτούν θέλοντας να μάθουν λεπτομέρειες για τη δύσκολη περίοδο του διαζυγίου αλλά και τις ατυχείς στιγμές της καριέρας της.