Jennifer Garner: Έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή της
Κόσμος

Jennifer Garner: Έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή της

Jennifer Garner: Έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή της

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]Μετά την τελευταία περιπέτεια του πρώην συζύγου της, Ben Affleck , με την ίδια να τον οδηγεί στην πόρτα του κέντρου αποτοξίνωσης, ήρθε η ώρα η Jennifer Garner να προχωρήσει στη ζωή της. Η αγαπημένη Αμερικανίδα ηθοποιός φαίνεται πως είναι ερωτευμένη με έναν νεότερό της Αμερικανό επιχειρηματία, ο οποίος διαθέτει μεγάλη αλυσίδα εστιατορίων, τα CaliBurgers.

Την αποκάλυψη έκανε το περιοδικό US Weekly που δίνει λεπτομέρειες για το ειδύλλιο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, η 46χρονη ηθοποιός έχει σχέση με τον 40χρονο επιχειρηματία John Miller εδώ και έξι μήνες. Μάλιστα, ο Miller είναι και αυτός σε διάσταση από την 38χρονη σύζυγό του, τη βιολονίστρια Caroline Campbell. Το διαζύγιο της Garner μόλις εκδόθηκε, ενώ του Miller εκκρεμεί από το 2016. Οι πηγές λένε ότι χρειάζεται μια υπογραφή, για να είναι και τυπικά ελεύθερος.

Το εξώφυλλο του περιοδικού που αποκαλύπτει τα νέα για τη Garner

Το εξώφυλλο του περιοδικού που αποκαλύπτει τα νέα για τη Garner

Τόσο η Garner, όσο και ο Miller έχουν παιδιά από τους γάμους τους. Τρία η Jennifer και δύο ο John, πολύ κοντά σε ηλικίες. Μάλιστα άνθρωπος από το περιβάλλον τους διέρρευσε ότι οι δυο τους “το πάνε σοβαρά”. Οπότε σε περίπτωση που αποφασίσουν να προχωρήσουν τη σχέση τους, σίγουρα θα χρειαστούν μεγάλο σπίτι.

Το νέο φλερτ της Garner, o John Miller, είναι και πλούσιος και νέος και κούκλος!

Το νέο φλερτ της Garner, o John Miller, είναι και πλούσιος και νέος και κούκλος- Photo: Cali Group

Το Hollywood μοιάζει να ξεφύσηξε με ανακούφιση, έχοντας επαινέσει πολλές φορές τη στάση της Garner απέναντι στον πρώην σύζυγό της και αναμένοντας με ενδιαφέρον πότε η ηθοποιός θα άφηνε οριστικά στο παρελθόν το γάμο της.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]