Jennifer Lopez: Ως “Άνδρας της χρονιάς 2019”, αποκάλυψε τι την… “ανάβει”
Κόσμος

Jennifer Lopez: Ως “Άνδρας της χρονιάς 2019”, αποκάλυψε τι την… “ανάβει”

Jennifer Lopez: Ως “Άνδρας της χρονιάς 2019”, αποκάλυψε τι την… “ανάβει”

Πιο σέξι και πιο σίγουρη από ποτέ, η Jennifer Lopez έχοντας κατακτήσει δεκάδες βραβεία και τίτλους, ήρθε η ώρα να πάρει και έναν… ανδρικό!

Η 50χρονη Λατίνα superstar ανακηρύχθηκε “Άνδρας της χρονιάς 2019” από το περιοδικό GQ μαζί με τον Robert de Niro, τον Al Pacino, τον Tyler, The Creator.

Και μίλησε σχεδόν για όλα: την ηλικία της, τη σχέση της με τον Alex Rodriguez, την ταινία της, το Super Bowl αλλά και τι την… “ανάβει”.

https://www.instagram.com/p/B5AfaBJnohx/?utm_source=ig_web_copy_link

“Δεν πήρα χρήματα για το Hustlers”

H νέα της ταινία Hustlers έδειξε μία ακόμη υποκριτική της πλευρά αλλά και τις δυνατότητές της στο στριπτίζ και το pole dancing.

Όπως αποκάλυψε “δεν πήρα ένα σωρό λεφτά για την ταινία. Το έκανα τσάμπα και είμαι η παραγωγός. Κάνω αυτό που μου αρέσει”.

Η ηθοποιός εξήγησε ποιο είναι το “κλειδί” στη σχέση της με τον Alex Rodriguez – η επικοινωνία- καθώς και την προσήλωσή τους στις επιχειρήσεις.
“Όταν τον πρωτοσυνάντησα του εξηγούσα για την επιχείρηση με το άρωμά μου. Λατρεύει τις επιχειρήσεις. Έκανε online μαθήματα διοίκησης επιχειρήσεων και έχει πάθος με αυτό. Και γνώριζε ότι ήμουν έναν δημιουργικό άτομο με δική του σειρά ρούχων, αρωμάτων και ότι είχα πετυχημένες πωλήσεις. Έτσι του έλεγα μια ιστορία και μου είπε: ‘Περίμενε. Τι είπες; Πόσα έβγαλες; Νομίζω υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος να το κάνεις'”.

“Είμαστε ίδιοι στα κίνητρα και τη φιλοδοξία. Και οι δύο δουλεύουμε πολύ σκληρά και κίνητρό μας είναι τα πάθη μας. Και τρέφουμε τρομερό σεβασμό ο ένας στον άλλον”, δηλώνει για τον μέλλοντα σύζυγό της.

https://www.instagram.com/p/B5A0BZqnEak/?utm_source=ig_web_copy_link

“Κάνουμε πολλές επενδύσεις. Και μας ανήκουν πολλές επιχειρήσεις”.

Η συζήτηση περί χρημάτων έφερε την ερώτηση αν τα χρήματα την “ανάβουν”.

“Πολλά πράγματα με ανάβουν, δε νομίζω όμως ότι τα χρήματα είναι ένα από αυτά. Αλλά μου αρέσουν τα λεφτά! Είναι απίστευτο πράγμα! Δεν ξέρω αν αυτό με ανάβει αλλά σίγουρα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα”, είπε με ειλικρίνεια.

“Είμαι εξαιρετικά ανυπόμονη. Τα θέλω όλα τώρα. Δυσκολεύομαι με τους αργούς ρυθμούς. Ενοχλούμαι. Δεν μου αρέσει η λέξη ‘όχι. Δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου”, δήλωσε.

https://www.instagram.com/p/B5AmSI4ndZe/?utm_source=ig_web_copy_link

Η συμμετοχή της στο Super Bowl

Η JLo ετοιμάζεται μαζί με την Shakira να λικνίσουν στους ρυθμούς τους για άλλη μια φορά το Super Bowl, το μεγαλύτερο αθλητικό θέαμα της Αμερικής.

Η ηθοποιός δέχτηκε να υπογράψει συμβόλαιο παρά το σάλο που έχει δημιουργηθεί με το παίκτη του NFL, Colin Kaepernick, ο οποίος κατηγορεί το θεσμό για ρατσισμό, αφού τον άφησε έξω από τα γήπεδα για 3 χρόνια, από το 2016 όταν αρνήθηκε να σηκωθεί όρθιος για τον Εθνικό Ύμνο σε ένδειξη διαμαρτυρίας υπέρ των μειονοτήτων.

Ήδη ονόματα όπως η Rihanna είπαν όχι για τη συμμετοχή τους.

Έχει αντικρουόμενα συναισθήματα για  αυτό;

“Όχι. Κατανοώ όσους επέλεξαν να μη δεχτούν. Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του και πρέπει να νιώθει καλά με αυτές. Πιστεύω ότι είναι μια μοναδική πλατφόρμα και μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο για να περάσεις τα μηνύματά σου όποια και αν είναι αυτά. Νιώθω ότι είναι μεγάλο πράγμα που δύο Λατίνες θα ηγηθούν του Super Bowl αλλά και του τι μπορούμε να κάνουμε αυτά τα 12-14 λεπτά για να καταλάβει ο κόσμος την αξία μας”.

https://www.instagram.com/p/B5AjwIkFuCi/?utm_source=ig_web_copy_link