Jessie J: Μοιράζεται τον πόνο της αποβολής της με μια σπαρακτική ανάρτηση
Κόσμος

Jessie J: Μοιράζεται τον πόνο της αποβολής της με μια σπαρακτική ανάρτηση

Jessie J: Μοιράζεται τον πόνο της αποβολής της με μια σπαρακτική ανάρτηση

Λίγες ώρες πριν ανέβει στη σκηνή για μια ειδική συναυλία στο Λος Άντζελες στις 24 Νοεμβρίου, η τραγουδίστρια έκανε στο Instagram μια προσωπική ανακοίνωση

Η Jessie J έχασε το μωρό που κυοφορούσε και έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τα λόγια της να ραγίζουν καρδιές.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Jessie J για την αποβολή της

«Χθες το πρωί γελούσα με έναν φίλο μου και του έλεγα “Σοβαρά πώς θα τραγουδήσω αύριο το βράδυ, χωρίς να πω σε όλο το κοινό ότι είμαι έγκυος;”. Αλλά από χθες το βράδυ σκεφτόμουν πως θα τα καταφέρω χωρίς να ξεσπάσω σε κλάματα…

Αφού πήγα για τον τρίτο υπέρηχο μου είπαν ότι πλέον δεν υπάρχει χτύπος. Σήμερα το πρωί νιώθω ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου. Μπορεί να μετανιώσω που κάνω αυτή την ανάρτηση, μπορεί και όχι. Δεν ξέρω…Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να τραγουδήσω σήμερα. Όχι επειδή αποφεύγω το πένθος αλλά γιατί ξέρω ότι αυτό θα με βοηθήσει.

Θέλω να είμαι ειλικρινής και αληθινή και να μη κρύψω αυτά που νιώθω. Το αξίζω. Θέλω να είμαι όσο περισσότερο μπορώ ο εαυτός μου. Όχι μόνο για το κοινό μου αλλά και για εμένα και για το μικρό μωρό μου.

Αποφάσισα να κάνω ένα παιδί μόνη μου. Γιατί αυτό ήθελα πάντα και η ζωή είναι πολύ μικρή. Το να μείνω έγκυος ήταν ένα θαύμα και μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είμαι ακόμη σε σοκ, η στεναχώρια είναι τεράστια. Αλλά ξέρω ότι είμαι δυνατή και θα είμαι καλά» έγραψε η τραγουδίστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessie J (@jessiej)

Ποια είναι η Jessie J

Η Jessica Ellen Cornish (27 Μαρτίου 1988), περισσότερο γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα Jessie J, είναι Αγγλίδα τραγουδίστρια και στιχουργός. Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Λονδίνο, ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 11 ετών, με έναν ρόλο στο μιούζικαλ του West End Whistle Down the Wind. Φοίτησε στο BRIT School προτού υπογράψει συμβόλαιο με την Gut Records και προχωρήσει σε συμφωνία με την Sony/ATV Music Publishing.

Μετά την υπογραφή συμβολαίου με την Republic Records, η Jessie J απέκτησε φήμη μετά την κυκλοφορία του πρώτου της single Do It Like a Dude. Το επόμενο single Price Tag κατέκτησε την πρώτη θέση στα charts σε δεκαεννιά χώρες συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και ακολούθησε η κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου, Who You Are (2011), που κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Άλλα γνωστά singles της από τον δίσκο θεωρούνται τα Nobody’s Perfect, Who You Are, Domino και Laserlight, που μπήκαν όλα μέσα στις δέκα πρώτες θέσεις στα UK Singles Chart, κάνοντας την Jessie J την πρώτη Βρετανίδα καλλιτέχνη που να έχει έξι singles στο top10 από τον ίδιο δίσκο. Το Domino απέκτησε επιπλέον διεθνή φήμη καθώς κατέκτησε την έκτη θέση στο Billboard Hot 100 των ΗΠΑ και έγινε το δεύτερο single που κατέκτησε την πρώτη θέση στο ΗΒ.

Τον Ιούνιο 2012, η Jessie J συμμετείχε στο Diamond Jubilee Concert της βασίλισσας Ελισάβετ έξω από το Παλάτι του Μπάκινγχαμ καθώς και στην τελετή λήξης των Θερινών ΟΑ 2012 στο Λονδίνο, στις 12 Αυγούστου.