Jim Carrey: Κυκλοφορεί την πρώτη του νουβέλα
Κόσμος

Jim Carrey: Κυκλοφορεί την πρώτη του νουβέλα

Jim Carrey: Κυκλοφορεί την πρώτη του νουβέλα

Την πρώτη του νουβέλα πρόκειται να κυκλοφορήσει ο  Jim Carrey, ταράσσοντας τα “νερά” του Hollywood.

Το βιβλίο με τίτλο Memoirs and Misinformation (Αναμνήσεις και Παραπληροφόρηση) έρχεται στις 5 Μαΐου και το υπογράφει ο κωμικός ηθοποιός σε συνεργασία με τον συγγραφέα Dana Vachon.

Το μυθιστόρημα περιγράφεται ως μία «ημι-αυτοβιογραφική αποδόμηση μιας περσόνας».

«Ο Carrey και ο Vachon έχουν φιλοτεχνήσει μια αφήγηση για την υποκριτική, το Hollywood, τους ατζέντηδες, τη διασημότητα, το προνόμιο να κάνεις κάτι, τη φιλία, τη μοναξιά, το ειδύλλιο, την εξάρτηση από το να είσαι σχετικός με τις εκάστοτε τάσεις, τον φόβο να σε ξεχάσουν, το να μεγαλώνεις στο Καναδά και ένα κατακλυσμιαίων διαστάσεων τέλος του κόσμου – Αποκάλυψη, εσωτερική και εξωτερική» σημειώνεται στην ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου Alfred A. Knopf, που το εκδίδει.

Μάλιστα, ο 57χρονος ηθοποιός θα κάνει τουρνέ για την προώθηση της νουβέλας του.

Τέλος, στέλεχος του εκδοτικού οίκου υπογράμμισε ότι: «Ο Jim Carrey έχει γράψει μια νουβέλα που αποκαλύπτει περισσότερα για τη ζωή του από ό,τι θα μπορούσαν να κάνουν οποιαδήποτε απομνημονεύματα. Είναι ένα διεισδυτικό και πολύ διασκεδαστικό βιβλίο για την αψίδα της φήμης, καθώς και μια ματιά μέσα στο μυαλό ενός καλλιτέχνη, στη ζωή η οποία τον διαμόρφωσε και στο κόσμο στον οποίο βρίσκεται».

«Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ισχύει και όλα είναι αλήθεια», δήλωσε αινιγματικά ο ηθοποιός.

Πηγή: ΑΠΕ