Joaquin Phoenix – Rooney Mara: Θα γίνουν γονείς!
Κόσμος

Joaquin Phoenix – Rooney Mara: Θα γίνουν γονείς!

Joaquin Phoenix – Rooney Mara: Θα γίνουν γονείς!

Το πρώτο παιδί του Joker είναι καθ' οδόν

Το πρώτο του παιδί θα αποκτήσει ο βραβευμένος με Oscar, Joaquin Phoenix και η σύντροφός του, Rooney Mara, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Page Six.

Το ζευγάρι κράτησε πολύ χαμηλό προφίλ στη διάρκεια της καραντίνας και απομονώθηκε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Η Mara όμως στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της επέλεξε αρκετά φαρδιά ρούχα για να καλύψει την εγκυμοσύνη της, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι αρκετά προχωρημένη αφού είναι ήδη έξι μηνών.

Ο 45χρονος Phoenix και η κατά 10 χρόνια νεότερή του Mara συναντήθηκαν πρώτη φορά στην ταινία του Spike Jonze, Her, αλλά η έλξη δεν ήταν αμοιβαία.

Έγιναν ζευγάρι όταν συναντήθηκαν δεύτερη φορά στα γυρίσματα της ταινίας Mary Magdalene το 2018 και σύντομα βρέθηκαν να συγκατοικούν.

Τον Οκτώβριο του 2019, ο Phoenix -που είναι μια πολύ ιδιαίτερη κινηματογραφική περσόνα- παραδέχτηκε μιλώντας στο Vanity Fair ότι πίστευε πως η Mara τον σιχαίνεται. Τελικά διαπίστωσε ότι απλώς ήταν πολύ ντροπαλή για να του δείξει τα αισθήματά της.

“Είναι το μόνο κορίτσι που έψαξα ποτέ στο ίντερντετ” είπε ο ηθοποιός. “Ήμασταν απλώς φίλοι που αλληλογραφούσαν. Ποτέ δεν το είχα ξανακάνει να ψάξω για ένα κορίτσι στο διαδίκτυο”.

Τον Ιούλιο του 2019 οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν ενώ οι φήμες ήταν έντονες μήνες πριν τόσο για τον αρραβώνα όσο και μετά,  ότι έχουν ήδη παντρευτεί.

Το ζευγάρι έχει απαθανατιστεί μεταξύ άλλων να πηγαίνει επίσκεψη στην αδελφή της Mara, Kate, επίσης ηθοποιό και παντρεμένη με τον “Βilly Elliot”, Jamie Bell που έχουν αποκτήσει ένα χαριτωμένο κοριτσάκι.

Παράλληλα έχουν έντονη ακτιβιστική δράση υπέρ του περιβάλλοντος και των ζώων.