Joe Biden: Οι δύο αγαπημένοι του ποιμενικοί εγκαταστάθηκαν στον Λευκό Οίκο
Κόσμος

Joe Biden: Οι δύο αγαπημένοι του ποιμενικοί εγκαταστάθηκαν στον Λευκό Οίκο

Joe Biden: Οι δύο αγαπημένοι του ποιμενικοί εγκαταστάθηκαν στον Λευκό Οίκο

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν κάνει χωρίς τα σκυλιά του!

Οι Champ και Major, οι δύο γερμανικοί ποιμενικοί του ζεύγους Biden, έφθασαν την Κυριακή στον Λευκό Οίκο, όπως ανακοίνωσε σήμερα (25/1) η ομάδα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, συνεχίζοντας μια παράδοση, η οποία πριν από τον Donald Trump δεν είχε διακοπεί για περισσότερο από έναν αιώνα.

Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος, διακρίνονται τα δύο σκυλιά να χοροπηδούν ή να ξεκουράζονται στο γκαζόν του Λευκού Οίκου, με φόντο τον οβελίσκο του μνημείου Ουάσιγκτον.

Ο Champ είναι μέλος της οικογένειας Biden από το 2008. Το 2018 εντάχθηκε σε αυτήν και ο Major. Μάλιστα, ο Major έγινε χθες το πρώτο σκυλί, που έχει υιοθετηθεί από ένα καταφύγιο, το οποίο θα μένει στον Λευκό Οίκο.

Ο Joe Biden είχε αναρτήσει στο Instagram, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, φωτογραφίες των σκύλων του με το σχόλιο: «Είμαι ίσως λίγο προκατειλημμένος, όμως νομίζω πως οι Champ και Major θα γίνουν φανταστικοί Πρώτοι Σκύλοι!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joe Biden (@joebiden)

Αντιθέτως, το ελάχιστο ενδιαφέρον του Donald Trump για τα σκυλιά αποτελούσε συχνά αντικείμενο σχολιασμού από τους επικριτές του, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει μπλουζάκια με το σύνθημα: «Δεν έχει καν σκύλο», μια απόδειξη, σύμφωνα με τους ίδιους, έλλειψης συμπόνοιας.

Στα τέλη Νοεμβρίου, ο πρόεδρος Joe Biden και η σύζυγός του Jill ανακοίνωσαν ότι θα υιοθετούσαν μια γάτα, μόλις εγκαθίσταντο στην προεδρική κατοικία.

«Διερωτώμαι επίσης τι θα γίνει με τη γάτα, διότι γνωρίζω πως το νέο θα κυριαρχήσει στο διαδίκτυο μόλις ανακοινωθεί», είπε χθες η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Jen Psaki, σε ένα βίντεο όπου απαντούσε σε ερωτήσεις χρηστών του διαδικτύου.

Πηγή: ΑΠΕ