Johnny Depp: Περνά στην αντεπίθεση κατά της Amber Heard
Κόσμος

Johnny Depp: Περνά στην αντεπίθεση κατά της Amber Heard

Johnny Depp: Περνά στην αντεπίθεση κατά της Amber Heard

Μπορεί για 2 χρόνια να μην είχε ασχοληθεί, δημοσίως, με τις κατηγορίες που του είχε επιρρίψει η πρώην σύζυγός του, Amber Heard περί κακοποίησης, αλλά τώρα ο Johnny Depp περνά στην αντεπίθεση, καθώς κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, ζητώντας, παράλληλα, το ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση.

Η ιστορία

Η Heard είχε κατηγορήσει το 2016 τον Depp για ψυχολογική βία και ξυλοδαρμό, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο είχε αποστείλει ένα κείμενο στην εφημερίδα Washington Post, που ανέφερε πως έλαβε απειλές θανάτου από τον ίδιο και έχασε τη δουλειά της, εξαιτίας των καταγγελιών της.

Τον Μάιο του 2016 το πρώην μοντέλο είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου κατηγορώντας τον πρωταγωνιστή των Πειρατών της Καραϊβικής για σωματική και λεκτική βία. Το διαζύγιο βγήκε το 2017 και η ηθοποιός αποκόμισε το ποσό των 7 εκατ. δολαρίων, δωρίζοντας ένα μέρος παιδικό νοσοκομείο του Λος Αντζελες.

Ο χωρισμός τους ήρθε 15 μήνες μετά τον γάμο τους, με την Heard να κυκλοφορεί δημόσια με μαυρισμένο μάτι και μελανιές, κατηγορώντας τον Depp πως την χτύπησε και της πέταξε ένα τηλέφωνο.

Η απάντηση του Depp

Ο ηθοποιός ισχυρίζεται πως οι κατηγορίες είναι ψευδείς και η μήνυσή που κατέθεσε δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα The Blast. Μάλιστα, 0 55χρονος σταρ κατηγορεί την 32χρονη πως αυτή ασκούσε βία, αναφέροντας, μάλιστα, ένα περιστατικό που είχε συμβεί, μόλις 1 μήνα μετά τον γάμο τους, όταν του είχε πετάξει ένα ποτήρι και του είχε κόψει το δάχτυλο.

Στη μήνυση αναφέρονται, μεταξύ άλλων:  “Ο βασικός ισχυρισμός της ότι ο κύριος Depp άσκησε ενδοοικογενειακή βία είναι κατηγορηματικά και αποδεδειγμένα ψευδής. Ο κύριος Depp ουδέποτε κακοποίησε την κυρία Heard. Οι ισχυρισμοί της ήταν ψευδείς όταν έγιναν το 2016. Ήταν μέρος μιας οργανωμένης ψευδούς επίθεσης για να κερδίσει θετική δημοσιότητα η κυρία Heard και για να προωθήσει την καριέρα της. Η κυρία Heard δε ν είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας, είναι ο δράστης” καταλήγει το κείμενο.

Μάλιστα, στη μήνυση τονίζεται πως οι ισχυρισμοί της Heard διαψεύδονται κι από 2 ουδέτερους μάρτυρες, αστυνομικούς, αλλά κι από 87 βίντεο από κάμερες παρακολούθησης.

Τέλος, ο Depp κατηγόρησε την Heard για απιστία, αφού όπως ισχυρίζεται είχε παράλληλη σχέση με τον Elon Musk, ενώ ήταν παντρεμένη με τον ίδιο.