Justin Bieber: Φορώντας μάσκα επισκέφθηκε τον γιατρό του
Κόσμος

Justin Bieber: Φορώντας μάσκα επισκέφθηκε τον γιατρό του

Justin Bieber: Φορώντας μάσκα επισκέφθηκε τον γιατρό του

Παρά τις συστάσεις και τη... μάσκα δεν απέφυγε τις χειραψίες

Μέχρι και ο Justin Bieber φοβήθηκε τον κορονοϊό και σε πρόσφατη επίσκεψή του σε κλινική του Beverly Hills, εμφανίστηκε με το trend των ημερών που δεν είναι άλλο από τη χειρουργική μάσκα μιας χρήσης.

Ο ποπ σταρ φαίνεται πως έχει θορυβηθεί από τα πολλαπλά κρούσματα γι΄αυτό φροντίζει να παίρνει τα μέτρα του για να προφυλαχθεί από τον COVID-19, ειδικά αφού έχει και ο ίδιος μια παραπάνω “ευαισθησία” με την ασθένεια του Lyme από την οποία και πάσχει.

Ωστόσο, αν και προσεκτικός, υπέπεσε σε κάποιες αστοχίες…

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τον απαθανάτισε ενώ χαιρετούσε έναν από τους νοσοκόμους με μια θερμή αγκαλιά και χειραψία, κόντρα στις υποδείξεις και τις οδηγίες των φορέων υγείας, πράγμα που σχολιάστηκε από τα διεθνή μέσα με χιουμοριστικό τρόπο.

Μαζί του ήταν και η σύζυγός του, Hailey Bieber

Στην κλινική τον συνόδευσε η σύζυγός του, ντυμένη με casual στυλ, φορώντας ένα υπερμέγεθες μακρύ γκρι παλτό και λευκά sneakers. Και ο Καναδός σταρ επέλεξε ένα σπορτίφ outfit, το οποίο συνδύασε με μοντέρνα γυαλιά με μπλε φακούς.

Η παρουσία των φωτορεπόρτερ δεν έδειξε να τον πειράζει, αφού πόζαρε κιόλας στη συνέχεια, κάνοντας το χαρακτηριστικό σήμα της ειρήνης με τα δάχτυλα.

Ευδιάθετος πόζαρε, κάνοντας το σήμα της ειρήνης