Κάννες 2021: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του 74ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ
Κόσμος

Κάννες 2021: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του 74ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ

Κάννες 2021: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του 74ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ

Μπορεί πέρσι οι Κάννες να στερήθηκαν της λάμψης τους λόγω της πανδημίας για τον κορονοϊό και να αναβλήθηκαν, φέτος όμως στο 74ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Κρουαζέτ επανήλθαν οι λαμπερές παρουσίες, τα χαμόγελα, τα haute couture φορέματα, τα εντυπωσιακά κοσμήματα και τα αμέτρητα κλικ από τους φωτογράφους στους αστέρες του Χόλιιγουντ.

Το Φεστιβάλ των Καννών έκανε την τελετή έναρξης το βράδυ της Τρίτης 7 Ιουλίου στο φημισμένο θέρετρο του γαλλικού νότου. Και στις Κάννες αυτή τη στιγμή έχουν συγκεντρωθεί οι πρωταγωνιστές των ταινιών που διαγωνίζονται ή συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, δημοφιλή top models, διάσημοι καλεσμένοι και τιμώμενα πρόσωπα, όπως και τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής που θα απονείμει τα βραβεία στις 17 Ιουλίου.

Στην τελετή έναρξης του 74oυ Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών προβλήθηκε η ταινία Annette με πρωταγωνιστές τη Marion Cotillard και τον Adam Driver.

Αλλά τη λάμψη έκλεψαν οι διάσημοι καλεσμένοι. Ανάμεσά τους ήταν οι: Helen Mirren και Jodie Foster, η οποία μάλιστα τιμήθηκε με Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας της, η Maggie Gyllenhaal, η Andie MacDowell, η Carla Bruni, η Jessica Chastain, η Candice Swanepoel, αλλά και η εντυπωσιακή Bella Hadid.

H Bella Hadid μ’ ένα vintage Jean Paul Gaultier column dress με ουρά σε άσπρο- μαύρο.

H Jessica Chastain μ’ ένα μαύρο στράπλες τούλινο φόρεμα Dior Couture.

Η Marion Cotillard με metallic one-shoulder φόρεμα του οίκου Chanel.

Η Candice Swanepoel με δαντελένια ολόσωμη φόρμα από Etro.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις είχαμε όμως στο Φεστιβάλ των Καννών τη δεύτερη μέρα με την Diane Kruger και την Helen Mirren να εντυπωσιάζουν στο κόκκινο χαλί.

Ακόμη, εκεί βρέθηκε το μοντέλο Nidhi Sunil, η Eva Herzigová, η Andie Macdowell

Η Helen Mirren έδωσε το παρών στην άνευ διαγωνιστικού μέρους ταινία The Velvet Underground, ενώ η Eva Herzigova έδωσε λίγη από τη λάμψη της στην ταινία Tout s’est bien passe’ (Everything Went Fine).

Carla Bruni

Charlotte Gainsbourg και Jane Birkin

Helen Mirren

Diane Kruger

Eva Hertzikova

Φωτογραφίες: The Mega Agency