Κάννες: Οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν!
Κόσμος

Κάννες: Οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν!

Κάννες: Οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν!

Οι Κάννες βρίσκονται στο επίκεντρο του διεθνούς Τύπου καθώς είναι σε εξέλιξη το περίφημο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Από το κόκκινο χαλί του περνούν καθημερινά πολλές διασημότητες και κάποιες σίγουρα συζητιούνται έντονα!

Ξεχωρίσαμε τρεις!

Η Eva Herzigová σχεδόν γυμνή!

Στα 46 της χρόνια το πάλαι ποτέ top model Eva κατάφερε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, με την άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση που έκανε χθες, στο δείπνο που διοργάνωσε ο οίκος Dior και το περιοδικό Vogue.

Ο λόγος; Επέλεξε μία μαύρη, μακριά φούστα με παγιέτες  του οίκου Dior και ένα απολύτως διάφανο μαύρο top το οποίο δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία.

Το αποκαλυπτικό σύνολο πλαισίωσε με λαμπερά μπλε σκουλαρίκια και ένα χειροποίητο, περίτεχνο βραχιόλι, τα οποία είμαστε σίγουροι πως δεν πρόσεξε κανείς.

Η Hertzigova στα 46 της, πόζαρε με τεράστια αυτοπεποίθηση για τους φωτογράφους και απέδειξε πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία.

Τα… στρασάτα γυαλιά του Elton John

Η άφιξη του Sir Elton John στις Κάννες δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης χωρίς να φορά παπιγιόν αλλά ένα σακάκι που είχε ασημένια στρας στην πλάτη και με γυαλιά σε σχήμα καρδιάς χαιρέτισε τον κόσμο.

Ο 72χρονος τραγουδιστής ταξίδεψε στις Κάννες για να παραστεί στην ειδική προβολή της βιογραφικής ταινίας Rocketman που αναφέρεται στη ζωή του.

Έφθασε με την ομάδα της ταινίας, ανάμεσά τους ο σύζυγός του Ντέιβιντ Φέρνις, συμπαραγωγός της ταινίας μεγάλου μήκους και ο σκηνοθέτης Ντέξτερ Φλέτσερ.

Καθώς μετακινείται με δυσκολία, οι διοργανωτές προνόησαν και δεν τον άφησαν να ανεβεί τα 24 σκαλιά που οδηγούν στην είσοδο της αίθουσας του Grand Theatre Lumiere.

Ο καλλιτέχνης έφθασε στην είσοδο περνώντας από μια διπλανή πόρτα. Ψηλά στα σκαλιά, χαιρετούσε όλο χαμόγελα τους θαυμαστές του, ενώ άστραφταν τα φλας των φωτογράφων.

Το μαύρο σακάκι του ήταν ξεχωριστό. Στην πλάτη, σχηματιζόταν με στρας η λέξη Rocketman και το πέτο στόλιζε ένα μεγάλος κόκκινος κεντημένος πύραυλος.

Ιδιαίτερα ήταν όπως πάντα τα γυαλιά του που αυτή τη φορά ήταν σε σχήμα καρδιάς.

Το comeback της Selena Gomez!

Η περσινή χρονιά δεν ήταν εύκολη  για την 26χρονη Gomez.

Αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με την υγεία της, όμως με την πίστη της και την υποστήριξη των δικών της ανθρώπων, τα κατάφερε.

Έκανε την πρώτη της εμφάνιση για το 2019 στο κόκκινο χαλί των Καννών και «τράβηξε» όλα τα φλας πάνω της.

Η Gomez κάνει το ντεμπούτο της στην λαμπερή διοργάνωση, προωθώντας τη νέα της ταινία: The Dead Don’t Die (Οι Νεκροί δεν Πεθαίνουν).

Η όμορφη τραγουδίστρια και ηθοποιός, ανέβασε μερικές selfies στο λογαριασμό της στο Instagram, πριν από την λαμπερή της εμφάνιση.

To λευκό σύνολο που φόρεσε σε συνδυασμό με το έντονο κόκκινο κραγιόν και το γατίσιο αϊλαινερ, μαγνήτισαν τα βλέμματα.

Photos: Abaca