Kanye West: Ανησυχία για την πνευματική του κατάσταση μετά το tweet ότι θα τον δολοφονήσουν
Κόσμος

Kanye West: Ανησυχία για την πνευματική του κατάσταση μετά το tweet ότι θα τον δολοφονήσουν

Kanye West: Ανησυχία για την πνευματική του κατάσταση μετά το tweet ότι θα τον δολοφονήσουν

Στα όριά του και πάλι ο γάμος του με την Kim Kardashian

Άλλο ένα tweet, νέες περιπέτειες για τον Kanye West που έχει σπείρει ανησυχία στους θαυμαστές αλλά και την οικογένειά του για την πνευματική του κατάσταση.

Ο γνωστός ράπερ ανέβασε ένα post στο Twitter που λίγη ώρα μετά εξαφανίστηκε γράφοντας  για άλλη μια φορά πράγματα που ενδεχομένως δεν βγάζουν λογικό νόημα.

Σε αυτό απευθυνόταν στη μεγάλη του κόρη, North, γράφοντας:

«Northy, πάω στον πόλεμο και θα βάλω τη ζωή μου στην πρώτη γραμμή και αν με δολοφονήσουν μην αφήσεις ποτέ τα λευκά media να σου πουν ότι δεν ήμουν καλός άνθρωπος. Όταν οι άνθρωποι απειλούν να σε πάρουν από τη ζωή μου να ξέρεις ότι σε αγαπώ».

Τα θέματα πνευματικής υγείας του 43χρονου ράπερ είναι γνωστά και δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει παρόμοια tweets τα οποία μετά εξαφανίστηκαν.

Το τελευταίο διάστημα ο West περνάει δύσκολα με αποκορύφωμα την απόφαση του να κατέβει για Πρόεδρος κάτι που έφερε τον γάμο του με την Kim Kardashian στα όριά του.

Πριν από δύο μήνες το ζευγάρι απομονώθηκε στο Wyoming με τα παιδιά τους, για να λύσουν τα πρόβλημά τους, τώρα όμως πηγές από το περιβάλλον της Kardashian κάνουν λόγο ότι η γνωστή τηλεπερσόνα δεν έχει άλλα περιθώρια αντοχής.

«Έκοψε τα φάρμακά του. Υποσχέθηκε στην Kim ότι δεν θα το κάνει αλλά και ότι θα παλέψει σκληρά να ελέγξει τις παρορμήσεις του. Έδωσε πολλές υποσχέσεις που καταπάτησε λιγότερο από έναν μήνα μετά» δήλωσε η πηγή στο αμερικανικό People.

Nα θυμίσουμε ότι το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2014, έχει τέσσερα παιδιά, την 7χρονη North, τη 2χρονη Chicago, τον 5χρονο Saint και τον ενός έτους Psalm.