Kanye West – Kim Kardashian: Ο πρώην σωματοφύλακάς τους “σπάει” τη σιωπή του κι αποκαλύπτει τις παραξενιές τους
Κόσμος

Kanye West – Kim Kardashian: Ο πρώην σωματοφύλακάς τους “σπάει” τη σιωπή του κι αποκαλύπτει τις παραξενιές τους

Kanye West – Kim Kardashian: Ο πρώην σωματοφύλακάς τους “σπάει” τη σιωπή του κι αποκαλύπτει τις παραξενιές τους

Μη σου τύχουν τέτοιοι εργοδότες

“Μαύρη” ζωή πέρασε ο πρώην σωματοφύλακας των Kanye West – Kim Kardashian δίπλα στο πασίγνωστο ζεύγος, όπως αποκάλυψε μέσα από podcast στο Hollywood Raw.

Ο Steve Stanulis, πρώην αστυνομικός του τμήματος στο Staten Island, υπήρξε bodyguard για πολλούς διεθνείς αστέρες όπως ο Tobey Maguire, ο Matt Damon, ο Ben Affleck και ο Stephen Baldwin, και πέρασε και από τον Kanye West για μόλις δύο βδομάδες, αποκομίζοντας τη  χειρότερη εντύπωση για τους δύο εργοδότες του.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή ο στιβαρός σωματοφύλακας ήρθε σε αντιπαράθεση με τον West, όπως εξομολογήθηκε στη συνέντευξή του, περιγράφοντας τι συνέβη μεταξύ τους:

“Την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε ήταν σε μια Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη. Είχαμε συμφωνήσει να συναντηθούμε σε ένα στούντιο. Μόλις φτάνει μπαίνουμε μαζί στο ασανσέρ και μου λέει: ‘Δεν θα πατήσεις το κουμπί;’. Και του απαντάω: ‘Δεν έχω ιδέα σε ποιον όροφο πάμε. Είναι η πρώτη μου μέρα’. Κι αρχίζει να μου φωνάζει: “Θες να πεις ότι ήρθες χωρίς να ξέρεις από πριν σε ποιον όροφο πηγαίνω;”. Μόλις του απάντησα “όχι”, έγινε έξαλλος. Και του λέω: ‘Ακου αδερφέ, έχουμε τρεις επιλογές. Η πρώτη είναι να μου πεις ποιο κουμπί θες να πατήσω για να το μάθω τώρα. Η δεύτερη να το πατήσεις εσύ για να το μάθω. Και η τρίτη, να κάτσουμε εδώ όλη τη μέρα για να μου λες πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος σου. Επέλεξα τον πρώτο τρόπο. Αυτή, ήταν η πρώτη μας συνάντηση”.

Ακόμα δήλωσε ότι ανάμεσα στους απαράβατους κανόνες ήταν να μη φοράει κοσμήματα, να μην τους απευθύνει τον λόγο ποτέ, να μην αγγίξει ποτέ τον Kanye και να κρατάει αποστάσεις από το ζευγάρι σε εξόδους τους προκειμένου να έχουν χώρο να φωτογραφίζονται αμέριμνοι  χωρίς να τους κλέβει κάνεις χώρο στα πλάνα.

“Μόνο που αυτό ήταν παράλογο γιατί αν κάποιος είχε πρόθεση να του επιτεθεί ή οτιδήποτε άλλο  με αυτή την απόσταση δεν θα προλάβαινα να αντιδράσω και να τον προστατεύσω”, είπε.

Όλη κι όλη η ιστορία μεταξύ τους κράτησε 15 ημέρες αφού ο Stanulis διώχτηκε “με τις κλωτσιές” από την υπηρεσία τους , όταν τόλμησε να μιλήσει στην Kim Kardashian, γεγονός που δεν πήρε με καθόλου καλό μάτι ο Kanye που νόμιζε ότι τη φλερτάρει αδιακρίτως.

https://streamable.com/ds8oi0

Πηγή: Daily Mail