Katie Holmes: Ερωτευμένη ξανά και αυτή τη φορά δεν το κρύβει!
Κόσμος

Katie Holmes: Ερωτευμένη ξανά και αυτή τη φορά δεν το κρύβει!

Katie Holmes: Ερωτευμένη ξανά και αυτή τη φορά δεν το κρύβει!

Ποιος είναι ο τυχερός;

Ερωτευμένη και πάλι είναι η Katie Holmes και αυτή τη φορά δεν κρύφτηκε, καθώς ο φωτογραφικός φακός τη «συνέλαβε» πρόσφατα να ερωτοτροπεί με τον νέο της σύντροφο, τον Emilio Vitolo Jr, στο Peasant Restaurant, στο Μανχάταν.

Η πρώην σύζυγος του Tom Cruise, 41 ετών, καθόταν στην αγκαλιά του 33χρονου που είναι σεφ στο επάγγελμα.

https://www.instagram.com/p/B899KH3h-TN/?utm_source=ig_web_copy_link

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της DailyMail το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο και δεν σταμάτησε να αγκαλιάζεται και να φιλιέται ενώ κάποια στιγμή είχε πιάσει και τους δύο νευρικό γέλιο που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν.

Οι πρώτες φήμες της σχέσης τους ξεκίνησαν στις 4 Σεπτεμβρίου όταν δείπνησαν μαζί σε εστιατόριο.

Ο νέος της σύντροφος μόνο τυχαίος δεν είναι αφού εργάζεται στο εστιατόριο Emilio’s Ballato στο SoHo που ανήκει στην οικογένειά του, ένα μέρος που συχνάζουν πολλοί celebrities μεταξύ των οποίων η Whoopi Goldberg και η Rihanna.

https://www.instagram.com/p/B7Jz37GhBiw/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο ίδιος μάλιστα είναι στενός φίλος των αδελφών Jonas και της Sophie Turner και ανεβάζει τακτικά φωτογραφίες με τους διάσημους πελάτες του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B1RaZTohQnb/?utm_source=ig_web_copy_link

Το ειδύλλιο της Holmes, που έχει μια 14χρονη κόρη από τον γάμο της με τον Cruise, φαίνεται ότι δεν προχώρησε τελικά, μια σχέση για την οποία το «κρυφτό» από τους παπαράτσι ήταν το βασικό της γνώρισμα…