Katy Perry – Orlando Bloom: Έγιναν γονείς!
Κόσμος

Katy Perry – Orlando Bloom: Έγιναν γονείς!

Katy Perry – Orlando Bloom: Έγιναν γονείς!

Δείτε το πρώτο στιγμιότυπο με την κορούλα τους

Τον καρπό του έρωτά τους κρατούν στα χέρια τους εδώ και λίγες ώρες η Katy Perry και ο Orlando Bloom.

Το πανευτυχές ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο την κορούλα του την Τετάρτη και μάλιστα έχουμε ήδη έχουμε το πρώτο στιγμιότυπο της μικρής, το οποίο δημοσιεύθηκε μέσα από την ιστοσελίδα της Unicef.

Το όνομα αυτής Daisy Dove Bloom και ως πρέσβειρα Καλής Θελήσεως η Katy Perry μαζί με τον χολιγουντιανό σταρ συνόδευσαν την πρώτη φωτογραφία μαζί της με ένα κοινωνικό μήνυμα για τις δύσκολες εποχές που περνάει ο πλανήτης λόγω της πανδημίας, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

“Είμαστε πλημμυρισμένοι από αγάπη και ευτυχία με το υγιέστατο μωράκι μας.
Αλλά γνωρίζουμε ότι είμαστε από τους τυχερούς και ότι δεν μπορεί ο καθένας να ζήσει μία γέννα όσο γαλήνια τη βιώσαμε εμείς. Οι κοινωνίες ανά τον κόσμο πλήττονται από έλλειψη υγειονομικού προσωπικού και κάθε 11 δευτερόλεπτα μία έγκυος γυναίκα πεθαίνει, κυρίως από αιτίες που θα μπορούσαν να αποτραπούν. Από τότε που ξέσπασε η πανδημία ακόμα περισσότερα νεογέννητα βρίσκονται σε κίνδυνο εξαιτίας της αδυναμίας πρόσβασης σε νερό, σαπούνι, εμβόλια και φάρμακα που προστατεύουν από ασθένειες. Ως νέοι γονείς, σπάει καρδιά μας με όλους τους αγώνες που δίνουν οι απανταχού γονείς τώρα πιο πολύ από ποτέ”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Orlando Bloom έχει ακόμα έναν γιο από τον πρώτο του γάμο με το πασίγνωστο μοντέλο, Miranda Kerr.