Keanu Reeves: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα του Matrix 4
Κόσμος

Keanu Reeves: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα του Matrix 4

Keanu Reeves: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα του Matrix 4

Διερχόμενοι φαν διέρρευσαν το υλικό

Εκατομμύρια φανς σε όλη την υφήλιο είχαν ενθουσιαστεί  στο άκουσμα της νέας ταινίας Μatrix 4, αφού η κινηματογραφική τριλογία είχε βρεθεί στις πρώτες θέσεις του παγκόσμιου  box office για πολύ καιρό.

Αυτήν τη στιγμή μάλιστα η ταινία γυρίζεται στο San Francisco και περαστικοί φαν της σειράς είχαν την τύχη να “κλέψουν” μερικά clicks και να τα μοιραστούν με τους απανταχού σινεφίλ.

Στα παρακάτω βίντεο βλέπουμε τον πρωταγωνιστή Keanu Reeves επί τω έργω, ο οποίος έρχεται ολοταχώς να μας “βυθίσει” στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας για ακόμη μια φορά με την ερμηνεία του ως Neo.

Εκεί βρέθηκε και μια θαυμάστρια του 55χρονου, πλέον, Reeves, η οποία τράβηξε το δικό της στιγμιότυπο με τον ηθοποιό και μάλιστα επαίνεσε την επιλογή της συντρόφου του Keanu στην ανάρτησή της στο Instagram με τα πιο θερμά λόγια:

“Έπεσα πάνω στον Keanu Reeves να γυρίζει το νέο Matrix 4 και ήθελα να του φωνάξω μπράβο που βγαίνει μια μια γυναίκα της ηλικίας του! Αλλά επέλεξα να μην τον διακόψω από την εργασία του”, έγραψε στη λεζάντα.